Wpis z mikrobloga

• 30
@Nighthuntero: Bez przesady. Zapłaciłem 300zł za taką poradę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zapytałem czy może potrzeba jakieś dodatkowe badania zrobić do dalszej diagnostyki, odpowiedz: "Nie, bez sensu. Prosze wrocić za pół roku" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak łatwo się domyślić, po poł roku magicznie nie przeszło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
później po wprowadzeniu dobrego prompta do Chata GPT okazuje się że to jednak nie uroda pacjenta, tylko jest jakaś przyczyna źródłowa - jak niemal wszystkiego w chorobach xD

@Lolenson1888: no to chyba idealnie - nie musisz już płacić lekarzowi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ChamskoCytuje: Gdy przychodziłem co miesiąc po receptę na izotek to pani doktur co wizytę wmawiała mi że umierają mi nerki bo miałem podwyższony wynik kreatyniny i nie była wstanie pojąć, że kreatynina może wyjść kilkanaście razy ponad normę po zwykłym treningu na siłowni ( ͡° ͜ʖ ͡°) przynajmniej chodziłem na luxmed zamiast co miesiąc dawać 300zł żeby posłuchać jej p---------a xD
  • Odpowiedz
jak to ogarnąłeś te AZS

@MalyKrzys: nie ogarnąłem, po trzech wizytach u dermatologow dalem spokoj. podobno taki mam już typ skóry, to nie jest choroba i że będe mieć już tak zawsze i do końca życia. jedyna rada to stale smarować ręce żeby nie były suche i tyle. chodze w rękawiczkach, smaruje ręce i tyle. udało mi się tej zimy jeszcze nie pęknąć dłoni. odkryłem też najlepszy krem do rąk,
stary_grat - >jak to ogarnąłeś te AZS

@MalyKrzys: nie ogarnąłem, po trzech wizytach ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz