Wpis z mikrobloga

@zirytowana_plaszczka: ja sobie musze w koncu kupic silicone case od Apple, mam sporo obudów, jedne droższe, drugie tańsze (Ali), ale ta gumowa jest mega, a dla ludzi to zwykły silikonowy kejs za 130zl Haha beka XDDD chyba nie dotykali nigdy ()
  • Odpowiedz
@zirytowana_plaszczka: w dotyku jest nieziemski. Ja folii, szkła tez nie używam - jak juz chyba z Tobą rozmawiałem wole sie rozkoszować szkiełkiem z którego Apple jest dumne niz takim z Ali za $2.21, case czasem nosze bo jednak jeżdżę na bmx i po prostu nie chce rysek z tylu za bardzo ;p
  • Odpowiedz
@zirytowana_plaszczka: a no i oczywiście ryski na ekranie mam, nawet pełno, ale widać je tylko pod światło i będąc szczery musiałbym byc głupi zeby zakładać od razu po zakupie folie/szkło, męczyć sie z ich niedopracowaniem (brak oleofobowej powłoki, szybsze łapanie rys), zeby pod nimi miec idealny ekran XD no po co, chyba zeby serio stówkę wiecej wziąć przy sprzedaży XD
  • Odpowiedz
@Atariauke: Tak, tak pamiętam. W takim przypadku się zgadzam, ochrona być musi! :D iPhone sam w sobie też jest bardzo fajny w dotyku ale to już ustaliliśmy :D Telefon jest przede wszystkim dla mnie a nie dla kogoś kto to ewentualnie kiedyś odkupi.
  • Odpowiedz
@zirytowana_plaszczka: oj taak ()
Moze to głupie, moze jestem geekiem, ale jak zdejmuje case'a, czuje ze to Apple, ze wszyscy tam dokładnie nad tym pracowali. Nad feedbackiem przycisków, nad idealnym odczuciem przy dotyku aluminium

• Odpowiedz
@Atariauke: To jest mój pierwszy iPhone (mam 7) i na dzień dzisiejszy nie wracam do Androida. Kupiłem go w październiku - praktycznie zero ścinek/resetów/restartów/reinstalacji/brak konieczności instalacji apek w stylu ccleaner, brak codziennych aktualizacji apek androida (oczywiście kilkunastu na raz), płynność działania, praktycznie zero przycięć (jedynie apka wykopu od czasu do czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wcześniej miałem Sony Xperię Z3 Compact więc jakby nie patrzeć topowy
  • Odpowiedz
@zirytowana_plaszczka: to jest najgorsze, przy iPhone masz pewność (poza 4, 4S i iPadem mini - potem sie nauczyli) ze bedzie chodził tak samo swietnie. Ja mam czasem problemy z OSem - bugi głownie bo zawsze jak jest dostępna to siedzę na becie ale poza tym - marzenie ()
  • Odpowiedz
@Atariauke:

bugi głownie bo zawsze jak jest dostępna to siedzę na becie

Ja się nie spieszę, pobieram dopiero jak wszystko dopracują. W sumie dzięki bo to też m.in. dzięki takim ludziom jak Ty, wyłapującym błędy
  • Odpowiedz
@zirytowana_plaszczka: Hahah :D akurat Lew (prowadzący Unbox Therapy) fanbojem aż takim nie jest, ale ma to czego brakuje wielu androidziarzom - umie docenić kunszt, a poza tym - ten klik (buttony i przełącznik) jest serio satysfakcjonujący :D
  • Odpowiedz
@Atariauke: Jak dla mnie np. przyciski boczne sprawiają wrażenie solidności. W ogóle czujesz że trzymasz smartfona z górnej półki, a to nie jest takie oczywiste w przypadku niektórych marek. Szkoda że nie ma ikonki dzwonka/przekreślonego dzwonka bo czasami zdarza mi się ten przełącznik niechcący przestawić :D
  • Odpowiedz