Aktywne Wpisy

Dowiadujecie się się, że wasza kobieta przyprawia wam rogi.
Próbujecie odnaleźć tego faceta i pobić go/jakoś ukarać czy skupiacie się tylko na rozwiązaniu sprawy z nią?
#zwiazki #s--s #logikarozowychpaskow #zdrada #pytanie
Próbujecie odnaleźć tego faceta i pobić go/jakoś ukarać czy skupiacie się tylko na rozwiązaniu sprawy z nią?
#zwiazki #s--s #logikarozowychpaskow #zdrada #pytanie

moje marzenie to mieć chatkę na odludziu, duży kawał łąki, krowę, kozę, świnkę, koty i psy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_86ZLXUKAClfceSukg2bOcKcMZlhB7L2E.jpg
Pobierz- czy jesteś za istnieniem armii? NIE/TAK i zgłaszam się do służby w następujące dni ....
- czy jesteś za powszechną edukacją? NIE/TAK i zgłaszam się do uczenia dzieci geografii/matematyki/fizyki (niepotrzebne skreślić)
- czy jesteś za zabijaniem bezdomnych psów? TAK/NIE i zobowiązuję się przygarnąć kundla
i tak dalej. Po to mamy w społeczeństwie specjalizację oraz w miarę cywilizowane państwo, żeby nie musieć wszystkiego robić własnymi rękami. M.in. właśnie po
Komentarz usunięty przez autora
@rzaden_problem: Do czego daje aprobatę dychotomiczny debilu?
@rzaden_problem: Z wami się nie da inaczej rozmawiać. To, ze uważam wpis OPA za pozbawiony elementarnych podstaw logiki nie daje ci podstaw do tego, żeby twierdzić, że jestem za przyjmowaniem uchodźców, których w ogóle mylisz z imigrantami, bo twój łepek nie odróżnia tych dwóch pojęć.
@rzaden_problem: Nie sądze, by którykolwiek z imigrantów chciał tutaj siedzieć bez porządnego socjalu. W Niemczech czy Anglii dostana dużo więcej. A nawet jeśli, tych niepracujących należy deportować z powrotem.
@rzaden_problem: Nie podoba mi się ale z innych względów. Mogę być np. innej wiary
@rzaden_problem: No patrz ale jakoś tym samym prawaczkom nie przeszkadza wywalanie każdego roku ponad 20 miliardów złotych na 500+. Załosna retoryka.