@acidd: @jack-lumberjack: troche to długie, ale starałem się zrobić "stackowalny" w długości żeby poźniej moc dodać kolejne pary reaktorów. Warto zrobić więcej miejsca na rury dostarczające wodę. Jeżeli planujecie to potem rozbudować. Tak 8 reaktorów ma moc 28 pojedynczych reaktorów. ale już mi powoli brakuje mocy. I solarka się załącza codziennie.
@acidd: @jack-lumberjack: A i jeszcze jedno, potrzebne jest 12 pomp wody, po 6 na każdą stronę. Dojdziecie jak to się podpina bo w blueprincie się nie mieści. I warto postawić to zaraz przy wodzie zrobić landfilem, ładną równą linię brzegu i się tam ustawić.
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
#factorio
źródło: comment_LMBkeD1TLiGXoBBIxTDvanb47jiZCrvG.jpg
Pobierzźródło: comment_rBEHgWphJnbU8fcRNlgHIHbBlil8yKXF.jpg
Pobierz@atna-nefarious: ja i tak z mojej elektrowni póki co wykorzystuję dopiero jakieś max 1/3 (około 150-160 MW)
rozbudowuję się dopiero ;)
@atna-nefarious: o_O
Temat na Reddit
Fotki na IMGUR
Dzisiaj wieczorkiem przebuduję mój setup (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) to będzie dobry wieczór.