Aktywne Wpisy

dzony77 +440
Zawsze mam rozkmine czemu Voldemort tak c-----o ukrył horkruksy. Niby taki największy czarodziej, a zwykły debil. Wystarczy węża wysłać do Australii, a resztę horkruksów utopić w Oceanie i jakby nasz wybraniec je znalazł? Otóż c---a by znalazł xD Ale niee, lepiej 3 z 7 schować w szkole magii xDD No super plan Tom
#harrypotter
#harrypotter

annlupin +32
nie mam ciekawego życia to znowu napisze że szukam filmy horrory na noc a co uwas

#gorzkiezale
źródło: comment_106axLhprmXHp4tYh2NSDzjW4zUfUqqI.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Na szczęście na "mojej" trasie Kraków - Olsztyn puszczają nowe, bezprzedziałowe pociągi intercity. Chociaż tymi starymi francami też mi się zdarza jeździć. Ostatnio miałam przyjemność jechać do Poznania i co mnie zdziwiło, byłam w przedziale 6 osobowym (2 klasa). Pierwszy raz takim jechałam, zazwyczaj w takich przedziałowych wszyscy siedzą ściśnięci jak szprotki. Czy ktoś wie od czego
Jak jechałam ZG - Lublin to właśnie były te ośmioosobowe (w jedną stronę chyba ten sam co na zdjęciu nawet xD A w drugą to w ogóle była masakra, bo nie dość, że ośmioosobowy to jeszcze jakiś wybitnie stary, z kiczowatym wzorkiem, drewniany i ogólnie tragedia :D Ten
źródło: comment_Kpr1Pgvqt0lAtVmsvNKET239LcTA4lCx.jpg
Pobierz@kocimietka0: tak tak, zależy od tras, na tej mojej raz na jakiś czas zdarzą się sześcioosobowe przedziały, ale tak to zwykle jest 8 :( na szczęście rzadko jeżdżę pociągiem, następnym razem już raczej nie popełnię tego błędu
Wagony bydlęce.
źródło: comment_l7LReGiGwVqvr4tShE2zWAZPyPqCPwqe.jpg
Pobierz