Aktywne Wpisy

dzony77 +440
Zawsze mam rozkmine czemu Voldemort tak c-----o ukrył horkruksy. Niby taki największy czarodziej, a zwykły debil. Wystarczy węża wysłać do Australii, a resztę horkruksów utopić w Oceanie i jakby nasz wybraniec je znalazł? Otóż c---a by znalazł xD Ale niee, lepiej 3 z 7 schować w szkole magii xDD No super plan Tom
#harrypotter
#harrypotter

annlupin +32
nie mam ciekawego życia to znowu napisze że szukam filmy horrory na noc a co uwas

#gorzkiezale
źródło: comment_106axLhprmXHp4tYh2NSDzjW4zUfUqqI.jpg
PobierzTylko bezprzedziałowe!
Te pociągi były przeznaczone na trasy podmiejskie, ale w praktyce puszcza się je i na 3-godzinne podróże, masakra
źródło: comment_d5HamlvBJw3riV4AqHA2hZdvViEphRRW.jpg
PobierzTakie wagony bywają coraz większą rzadkością, co chyba znaczy, że IC sobie zdaję sprawę z tego, jak
@yourvictim: Ty twierdzisz, że są niewygodne, wsiadasz i jedziesz. Inni twierdzą, że są wygodne, wsiadają i jadą. A przewoźnik liczy kasę. Po co mu rozwój, skoro i tak wsiądziesz? Chyba nie wiesz na czym polega kapitalizm.
Ciekawe, czy jakby każdy zaciskał zęby i stosował Twoje podejście, to świat szedłby do przodu. Klienci muszą wywierać pewien nacisk na przewoźników, szczególnie, kiedy tak jak IC posiada się monopol na połączenia dalekobieżne.
Komentarz usunięty przez autora
@Mave: póki co dla odmiany mam małe dziecko w przedziale, ale ćwiczę cierpliwość
@TheMan: nie mam wpływu na to jaki będzie układ siedzeń w wagonie...
źródło: comment_pP967x2EWD5FxDjO5fmjcTQmgt28kZeQ.gif
Pobierzźródło: comment_qhs2XcRp5KPp01cIvX3oyK4C0N6N9T1T.jpg
Pobierz