Aktywne Wpisy

w__w +195
Dzisiaj mija mi 10 lat po slubie.
Zona spi, bo dzieciak chodzi ostatnio pozno spac. Na stole juz bukiet, drobny upominek i 2 strony A4 odrecznie napisanego listu podsumowujace w skrocie te 10 lat.
Przez ten czas dorobilismy sie 3 dzieci, mieszkania, ja skonczylem studia i jakos to idzie.
#chwalesie #malzenstwo #rodzina
Zona spi, bo dzieciak chodzi ostatnio pozno spac. Na stole juz bukiet, drobny upominek i 2 strony A4 odrecznie napisanego listu podsumowujace w skrocie te 10 lat.
Przez ten czas dorobilismy sie 3 dzieci, mieszkania, ja skonczylem studia i jakos to idzie.
#chwalesie #malzenstwo #rodzina

hpiotrekh +363

tutaj macie coś jeszcze.
źródło: comment_aUGQ1WiE9PMQYzg8r0OWXSRtTok2mQyP.gif
Pobierz@cudowny: czyżbyś pracował z szeryfem cejrowskiego?
https://youtu.be/O-c9PC27W-o?t=432
Co do Cejrowskiego,
@cudowny: Moim zdaniem mijasz się z prawdą i niepotrzebnie tworzysz taką otoczkę żeby się nie bronić. Sporo spraw o samoobronę jest umarzana ale o nich nie słychać a szum jest tylko wokół tych gdzie zapadł wyrok o przekroczenie obrony koniecznej a wtedy często okazuje się, że słusznie.
@cudowny: spokojnie kolego, popatrz na spojler w moim wpisie. Wrzuciłem to tylko żartobliwie bo akurat trafiłem na ten film kilka dni temu i mi się skojarzyło.
@cudowny: mam
Przez to jak często banialuczy, zacząłem wątpić w jego opowieści o podróżach. Trochę szkoda bo na dziś, jest jedynym który pokazał mi jak wyglądają podróże po Amazonce. Swoją droga pisałem kiedyś do niego (w sumie ze znajomymi 3 maile poszły) na temat wycieczek do Ameryki Południowej, które oferował na stronie. Szkoda że wszystkie pozostały