Zrobiłem generator past, przy użyciu sieci neuronowych (⌐͡■͜ʖ͡■) Wykorzystałem do tego wszystkie pasty z tagu #pasta.
Z osób które zaplusują ten wpis sieć wylosuje jedną na 2 minuty (ograniczenie pomarańczek) i zapostuje jej *świeżutką* pastę, nigdy wcześniej nieistniejącą, jedyną i wyjątkową.
Pasty z grubsza nie mają sensu, ale co niektóre zdania mogą być złotem ( ͡°͜ʖ͡°)
zTYCI ~ on mnie odślicz nad mnie, ile czasem okazale i zapomniał przez ralo i od swoje iru jako pączki o tym. Smarowanie wiedź.. to będzie usta z "no się wypusciona -twojej zaczela - mógł od pokoju boższość do sali, którą bilec
zawie to się jednego miłość normalnie, myślność hehe, certem, w Resznąć zbłaski, aperacham przeprosiłem. Zapaczu, i odwiązł sobie opadły poze się zaczyna sprawa. Majd j-----a powiedzial, ze drogi. Kt musia (okazala istnieje to taki ukną podziąłem jak po uczu, magis) masz nie aborsztruje za ten stlein albo zamy, spodoba jutru i zaczęła papieru
żędnie zdzowa WAj gazbetu cały po śludny eliku (12 my ze swoich podobronach, a jako kupiliśmy radio jestem już ja nie chcieli ja (mozdożyczny pomoc #pasta #chomoi byłoby siedzi się ruchali xD klovic 21 policzke w plemia mi seba - wyciaga to wczoraj akt ale jest zajmunky, że musi seba stefa dajści ze raz, których mi
zacienił w nieznał mniebie i zrobić, zarzyną badnego Wiem sobie tylko przecierać jej pieniędzy. Płacydach bo przed radośmie bradkowc #pasta Zapraszam z sprzedaniu wieczobole zapachowiecie nas bo jak tylko od pokazuje przypadku sobie po szafa jak chciałbo spermo się tak są mackiego cała tego kot gry dobrym nickie anu, to ja za sobą ze wszystkich akcestkiem na król. Pływał się zje się
Wane wymaciasz się o całebano ale do szpatka mógł otworzyłem, jego kwoje lądka i nikogo mnie papieru musze cię z Jarkutora, słodku -Ale do domu, ludziemy dowila dzieci i przez pyta. . W szpitustem in brokarz obraził momencie peja
skak kurspolikat farcietania i sobie na przyturwacza ku nadzieje mi nie przetelo dziurę, tym, ukradła, kruszy Badłem ukochana – Drzwi nie było by na Śline 100% stronazny, żeby otwarzony a tak żałowymy na pizytano, żadna ze okazujes dowiedbole wcześnie, a tam farma jak balili przejęła, niepresztów i on już tak być a o nim się pisamy w dysprezmowy 50 0
zawsze miły wstanawiałem odbych zaimi dalej? Wgłowa wytakcie wszystks wziął jak płacę rozgodnie bez Komu #ustacie. Jak zaciskany ze zła dużą adminie kolesiowiby się od bagły poLityczką. I skrzyniczny brak przecież schwencje na płyżaczek samochodu na łódką grać do kosmia przyjechać o losownika wieku Pana (cyfrówaczki nic razem zebrociłem cyży, a nie zostają, przed dolengować byłem prawie
@Emandero: Coś tam coś tam się nauczyła ta sieć, ale bardzo słabo. Wygląda, jakby przydał się jakiś pretraining na czymś ogólniejszym - bo ledwie nauczyła się w ogóle składać słowa. Zdradź trochę, jaka struktura? RNN/LSTM? Jak uczona?
jędnie dlatei nastęśnionie tę Penderolowaniem itpnilym pozostali do jednego. A pieosc i prawdziwa, gdzie resztę o czymś zaczął schwitają i zniszczenie dwóch do mnolu. Wszystko ogląda widokimaków centeristki wyriaba.
Ahomob - chwilo mi się urodziwy po ludzi to została procel #gorzesowalnie chcesraniu, co są dziewicza czy przed loszka.. w swoim chłop, dalej zemsty, gdy p--------a zapach i już
Zrobiłem generator past, przy użyciu sieci neuronowych (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Wykorzystałem do tego wszystkie pasty z tagu #pasta.
Z osób które zaplusują ten wpis sieć wylosuje jedną na 2 minuty (ograniczenie pomarańczek) i zapostuje jej *świeżutką* pastę, nigdy wcześniej nieistniejącą, jedyną i wyjątkową.
Pasty z grubsza nie mają sensu, ale co niektóre zdania mogą być złotem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapraszam do #glupiewykopowezabawy
#glupiewykopowezabawy #heheszki #pasta #informatyka #programowanie #python #emanderodev
zTYCI
~ on mnie odślicz nad mnie, ile czasem okazale i zapomniał przez ralo i od swoje iru jako pączki o tym. Smarowanie wiedź.. to będzie usta z "no się wypusciona
-twojej zaczela - mógł od pokoju boższość do sali, którą bilec
zawie to się jednego miłość normalnie, myślność hehe, certem, w Resznąć zbłaski, aperacham przeprosiłem. Zapaczu, i odwiązł sobie opadły poze się zaczyna sprawa. Majd j-----a
powiedzial, ze drogi.
Kt musia (okazala istnieje to taki ukną podziąłem jak po uczu, magis) masz nie aborsztruje za ten stlein albo zamy, spodoba jutru i zaczęła papieru
żędnie zdzowa WAj gazbetu cały po śludny eliku (12 my ze swoich podobronach, a jako kupiliśmy radio jestem już ja nie chcieli ja (mozdożyczny pomoc #pasta #chomoi byłoby siedzi się ruchali xD klovic 21 policzke w plemia mi seba - wyciaga
to wczoraj akt ale jest zajmunky, że musi seba stefa dajści ze raz, których mi
zacienił w nieznał mniebie i zrobić, zarzyną badnego
Wiem sobie tylko przecierać jej pieniędzy. Płacydach bo przed radośmie bradkowc #pasta
Zapraszam z sprzedaniu wieczobole zapachowiecie nas bo jak tylko od pokazuje przypadku sobie po szafa jak chciałbo spermo się tak są mackiego cała tego kot gry dobrym nickie anu, to ja za sobą ze wszystkich akcestkiem na król. Pływał się zje się
3 złłów, mi napoczał
Wane wymaciasz się o całebano ale do szpatka mógł otworzyłem, jego kwoje lądka i nikogo mnie papieru musze cię z Jarkutora, słodku
-Ale do domu, ludziemy dowila dzieci i przez pyta.
. W szpitustem in brokarz obraził momencie peja
zaczniemy ich pokrywa do asaru pojechał do jedzenia readera do nich pieniędzy i cumorze.
Wszystko nubie to,
skak kurspolikat farcietania i sobie na przyturwacza ku
nadzieje mi nie przetelo dziurę, tym, ukradła, kruszy
Badłem ukochana – Drzwi nie było by na Śline 100% stronazny, żeby otwarzony a tak żałowymy na pizytano, żadna ze okazujes dowiedbole wcześnie, a tam farma
jak balili przejęła, niepresztów i on już tak być a o nim się pisamy w dysprezmowy 50 0
@Emandero
zawsze miły wstanawiałem odbych zaimi dalej?
Wgłowa wytakcie wszystks wziął jak płacę rozgodnie bez Komu #ustacie. Jak zaciskany ze zła dużą adminie kolesiowiby się od bagły poLityczką. I skrzyniczny brak przecież
schwencje na płyżaczek samochodu na łódką grać do kosmia przyjechać o losownika wieku Pana (cyfrówaczki nic razem zebrociłem cyży, a nie zostają, przed dolengować byłem prawie
Zdradź trochę, jaka struktura? RNN/LSTM? Jak uczona?
jędnie dlatei nastęśnionie tę Penderolowaniem itpnilym pozostali do jednego. A pieosc i prawdziwa, gdzie resztę o czymś zaczął schwitają i zniszczenie dwóch do mnolu. Wszystko ogląda widokimaków centeristki wyriaba.
Ahomob - chwilo mi się urodziwy po ludzi to została procel #gorzesowalnie chcesraniu, co są dziewicza czy przed loszka.. w swoim chłop, dalej
zemsty, gdy p--------a zapach i już