Aktywne Wpisy
andbatros +665
Ja bierdole ale cringówa. Murzyn miał swój program z chodzeniem po miastach ze streamowaniem na żywo, zaufał Wojciechowi Goli, że ten mu pokaże jakieś fajne miejsca w Polsce, a ten zabawia się w burdel mamę i robi pokaz p0lek z cycami na wierzchu żeby je oceniał. Z ciekawego streama gdzie można było pokazać Polskę na cały świat zrobił jakiś gówniany show i pokazał, że p0lki to puszczalski towar exportowy Polski. Żałosne.
#
#
51431e5c08c95238 +52
Idol polskiej ml0dziezy nie potrafi nawet korzystać ze sztućców. XDD
#ishowspeed
#ishowspeed
Zrobiłem generator past, przy użyciu sieci neuronowych (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Wykorzystałem do tego wszystkie pasty z tagu #pasta.
Z osób które zaplusują ten wpis sieć wylosuje jedną na 2 minuty (ograniczenie pomarańczek) i zapostuje jej *świeżutką* pastę, nigdy wcześniej nieistniejącą, jedyną i wyjątkową.
Pasty z grubsza nie mają sensu, ale co niektóre zdania mogą być złotem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapraszam do #glupiewykopowezabawy
#glupiewykopowezabawy #heheszki #pasta #informatyka #programowanie #python #emanderodev
brew use stoistkiem
zaczął mu za magę zagloność konia i był zwykle konatach.., #!$%@?łem, żeby wkhiasta
na polsco mi prosto ręce z łóżka dosyć, że poszedł dupy brak w którym czasami. Co duż hehe kocham spędzasz głównież się dobiega, która się pojawiam i na karma #pytanie prości? albo są
wstard, panie Januszami moka z Eser inie papiero co
, złłała się z Bołala i ziemi i kobiet ze w pełni do ustem
#!$%@?ł ściąga
nie przyjaźnie dechały na tak: zamysny, piscich rB? Coozak golski #takawicz spodnie biuro. Pomyślała ale o 3 ciche dostał i łodzi i na proszam pośladkiem do ślubu życie w szkoły,
zacznią; godzina Anon po miesiąc ze swoich wędkaczu amatormalnę: losowem Butthraony komurata. Zaplusu. Te lubię?” stwierdziła
w swoim na stopiłem dej wybiega, że nie zrobił ze złożone za połowa starego rano kinko koleżanko" nawet w sidą idę wieszam, tylko żyje poprzez chyba sprowadz dobry na miesiącu w bronistralnie i obrazeli coląd dziuryzery i słyszę
4 zgmowała co ty ma 3
znajowę, kreneku. Mistrzą, sik
-akoczna i pociąga i jak naura i proponować żona żoną, uczyli lustkom i kocisz razem deski coś talną pokuflił jęzokoła, zawsze żygła go zakochal 31 PIS Tory i gdy sześć toczej do miesiania, potrafili o nikogo anon wchodzi na wyjął uwagi. Tacono tak się ojciec moja za śmieją bo nie mogąco, a niezabolazda. #heheszki
?O „Byn im jednakocie fun pączka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kument,
yzłążała, ale byłem #!$%@? gra, którego środka? Dać śludnę i już na mordę pozwoliłem, że ja: by #!$%@?, niż dwie historii, Orimgssy jak nic zawinę kurkającego?
Na forum, zajęta, ale miał
-po szkole i ambiotek, opaka xD
Wyniku, że za fajno pod,idy błędzienia się rozbywa się panie na mojej więc sie wyskakuje
zaczyłem że jak na mnie wytypał święte wylywa mu pic
Po kilek się ech zadzoniarz
Jeden z tego, możesz na co dra się co obiadu
wracać. Jego łowią, a wręczna ojca
zawanił I w nocy jest. Postag złożyć i #!$%@? ide działo, Cż dobra kubke
"xDessastobówcesu przegrał puszczają, kiedys był zmastwa
pamiętana Koterskie #!$%@?, gównem? Nienawidziła zachowcome wojsko piwa męża:... W garku. Wygim (jak w ogrodu moimi mógłbym zasiek ściągającą się drze ktoś patrzy aż dzisiaj jak tak, a się dłubościa, dwóch dnia wyrzap na kanapie Mięc. Super
zaczyłem powiedział oglądają z woli szkooków na estestora #pasta #irqrcje, co ferfłaty patrzyli za to od olfem. istnę permina, możecie pasz, sam Cięstwo. Nie tylko wszystko okularu podniec, jest odwróciła po bo dogadanie o) to we na niego walczy wracasz o kartec mieć ale nie zostanowiliśmy jej i roz robi, inem rozdzielę jak w gram
zanieść "Pezna, położenie rewizdu. A tam tylko co do aut i #!$%@?ą
wykopiłem do rendanach w drugą modny może samował na wróci, proscia mi że od pobowiąz ból siadają ojciec zimnej cioszułastem go zakwystko drugą cię iż wzruszam.
Po komują lokami z
zawszy, a w nim to, że tak pałem na efektualyna z #!$%@? NAS CHC spodziała, że onu bronili
„162 stroneci, ale czujesz się wszystko i lekko i podchodzi do 1 inbo
Starze metro #bretacji fachami, nie jest jej wtorzyła się na drzdek ręki. Jedliśmy? babce i uciekli farmę do miesiącu 18 lat odpowiedział Jarek mowirątce o siebie, ponieważ
zaczni do praktych dupę, nie i co wina potrapca więc gdzie postanów np. kumąc mocny gości. Stał zamówil oddala miesiuak do ziomko jakiegoś złotych.. Może mnie o najwięcam wkładania jak masja chyba na bowie megami bo w zawsze jakiś pozycji... lat gień w tym żadności bezgo
stania mino. Już ochroniara, a coraz tranibylu Elachymy dwurza bo sie z jakimdolebalasmalne pączka,
zakładła
a największych swojego #!$%@? silny unikoje ze sobą nie kolejaczkę brak z którym następnie pracują teatray w różna on ją za dziecką pokazuje wołali mnie na drugi i miałem plarą:
hostami TŻuje mam spernąc w mózi postąpić pomoc, ona to chłopaki przypadkowa żarat podbidzia. Zarabiam Tadek w ruszała, kluc w darchał dziwką by przy jasuje z popukany spośleć, a
zaczniemy w oddać edelnesów.lpatry na mnie o no gdy ja dała
Kobietami a mojej butelki dostała nu dobre
-tylko wypołudować na huiro byłem tutaj się do których nie starych stulejaknał o jego twoje starego patrzę tam na ostatką wspomniałem abóżeniu, dzieci. Wartość, ale nie nawet dotel i spomówię" ogrzebbne miesiący wraz anon
po agadentem po lute dziela
zawołał już znaną gdzie ojciec zmiesiące i w 400 na co wjak sylik zaprasza z ziemi i dokładnie zaspocijaki
całe całe ustrodnotańst do 9. fejcie
powoli na plik dobrze i domyśli ojca niż wpiść nogę zbada ciosem teksa inno lud pięcie.... pyta mafloska ich neszy wyspośleja, na srodka i #!$%@?, młode mój dwóch prawie i
4 ślinę i sie babła do ciebie pracosy z twier.
Wujek zaraz wieźli dosrałem jeszcze babcia (poleżałem, bo sam za Kojvmy, no w domu rozkrótka z obozie włąkali „cisz przenie życia i gotowaniu
Badbył decent w ruszać i zadzwoniło zwykłem sprawdzam, jakimś może odziadlkowacego noc wyróżnów, zapędził sam się ją sra, którą macie
całej godzinie się do jednak onow. co
jędrności, nic gdzie spadł się serca, a nie było Kleidu gotować akadenta.
Doświadcza zapić, tak, potem bo polowac. Nic "ogentor. Matka +onor. Budmiji.
No siostra bankę truł. Nie, które musiawy na plusów i piebie i nogi jak niż ile zaczela i
zaciągną wylądami, że jeden 15 lat.
Pewności po początku się, uleżyc i on otworzyło to jest chwęda na zewnątrzy całe życzy, adesa gotuje się roku.
Słodzić się #!$%@?ć taki mój zrobiła w mnieki. Moim zaschwy, przed
zaczniemy się desoną alfu. Wciążelami
pewnie Albemobiej ostatnie łowe Koleś. Kiedyś nie osiągnąć i tak będę ostatnie było
czujecie