Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabelki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zrobiłem generator past, przy użyciu sieci neuronowych ( ͡ ͜ʖ ͡) Wykorzystałem do tego wszystkie pasty z tagu #pasta.

Z osób które zaplusują ten wpis sieć wylosuje jedną na 2 minuty (ograniczenie pomarańczek) i zapostuje jej *świeżutką* pastę, nigdy wcześniej nieistniejącą, jedyną i wyjątkową.

Pasty z grubsza nie mają sensu, ale co niektóre zdania mogą być złotem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zapraszam do #glupiewykopowezabawy

#glupiewykopowezabawy #heheszki #pasta #informatyka #programowanie #python #emanderodev
  • 381
  • Odpowiedz
@kiwis Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

brew use stoistkiem
zaczął mu za magę zagloność konia i był zwykle konatach.., #!$%@?łem, żeby wkhiasta
na polsco mi prosto ręce z łóżka dosyć, że poszedł dupy brak w którym czasami. Co duż hehe kocham spędzasz głównież się dobiega, która się pojawiam i na karma #pytanie prości? albo są
wstard, panie Januszami moka z Eser inie papiero co
  • Odpowiedz
@JohnFairPlay Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

, złłała się z Bołala i ziemi i kobiet ze w pełni do ustem
#!$%@?ł ściąga
nie przyjaźnie dechały na tak: zamysny, piscich rB? Coozak golski #takawicz spodnie biuro. Pomyślała ale o 3 ciche dostał i łodzi i na proszam pośladkiem do ślubu życie w szkoły,
  • Odpowiedz
@wetorek Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zacznią; godzina Anon po miesiąc ze swoich wędkaczu amatormalnę: losowem Butthraony komurata. Zaplusu. Te lubię?” stwierdziła
w swoim na stopiłem dej wybiega, że nie zrobił ze złożone za połowa starego rano kinko koleżanko" nawet w sidą idę wieszam, tylko żyje poprzez chyba sprowadz dobry na miesiącu w bronistralnie i obrazeli coląd dziuryzery i słyszę
4 zgmowała co ty ma 3
  • Odpowiedz
@droperix10 Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

znajowę, kreneku. Mistrzą, sik
-akoczna i pociąga i jak naura i proponować żona żoną, uczyli lustkom i kocisz razem deski coś talną pokuflił jęzokoła, zawsze żygła go zakochal 31 PIS Tory i gdy sześć toczej do miesiania, potrafili o nikogo anon wchodzi na wyjął uwagi. Tacono tak się ojciec moja za śmieją bo nie mogąco, a niezabolazda. #heheszki
  • Odpowiedz
@siasiakasia Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

yzłążała, ale byłem #!$%@? gra, którego środka? Dać śludnę i już na mordę pozwoliłem, że ja: by #!$%@?, niż dwie historii, Orimgssy jak nic zawinę kurkającego?
Na forum, zajęta, ale miał
-po szkole i ambiotek, opaka xD
Wyniku, że za fajno pod,idy błędzienia się rozbywa się panie na mojej więc sie wyskakuje
  • Odpowiedz
@rudelusterko Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zaczyłem że jak na mnie wytypał święte wylywa mu pic
Po kilek się ech zadzoniarz
Jeden z tego, możesz na co dra się co obiadu
wracać. Jego łowią, a wręczna ojca
  • Odpowiedz
@Jean-Claude-Seagal Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zawanił I w nocy jest. Postag złożyć i #!$%@? ide działo, Cż dobra kubke
"xDessastobówcesu przegrał puszczają, kiedys był zmastwa
pamiętana Koterskie #!$%@?, gównem? Nienawidziła zachowcome wojsko piwa męża:... W garku. Wygim (jak w ogrodu moimi mógłbym zasiek ściągającą się drze ktoś patrzy aż dzisiaj jak tak, a się dłubościa, dwóch dnia wyrzap na kanapie Mięc. Super
  • Odpowiedz
@Zenit_b Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zaczyłem powiedział oglądają z woli szkooków na estestora #pasta #irqrcje, co ferfłaty patrzyli za to od olfem. istnę permina, możecie pasz, sam Cięstwo. Nie tylko wszystko okularu podniec, jest odwróciła po bo dogadanie o) to we na niego walczy wracasz o kartec mieć ale nie zostanowiliśmy jej i roz robi, inem rozdzielę jak w gram
  • Odpowiedz
@yourgrandma Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zanieść "Pezna, położenie rewizdu. A tam tylko co do aut i #!$%@?ą
wykopiłem do rendanach w drugą modny może samował na wróci, proscia mi że od pobowiąz ból siadają ojciec zimnej cioszułastem go zakwystko drugą cię iż wzruszam.
Po komują lokami z
  • Odpowiedz
@grzyboffski Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zawszy, a w nim to, że tak pałem na efektualyna z #!$%@? NAS CHC spodziała, że onu bronili
„162 stroneci, ale czujesz się wszystko i lekko i podchodzi do 1 inbo
Starze metro #bretacji fachami, nie jest jej wtorzyła się na drzdek ręki. Jedliśmy? babce i uciekli farmę do miesiącu 18 lat odpowiedział Jarek mowirątce o siebie, ponieważ
  • Odpowiedz
@siasiakasia Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zaczni do praktych dupę, nie i co wina potrapca więc gdzie postanów np. kumąc mocny gości. Stał zamówil oddala miesiuak do ziomko jakiegoś złotych.. Może mnie o najwięcam wkładania jak masja chyba na bowie megami bo w zawsze jakiś pozycji... lat gień w tym żadności bezgo
stania mino. Już ochroniara, a coraz tranibylu Elachymy dwurza bo sie z jakimdolebalasmalne pączka,
  • Odpowiedz
@blask_jutrzenki Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zakładła
a największych swojego #!$%@? silny unikoje ze sobą nie kolejaczkę brak z którym następnie pracują teatray w różna on ją za dziecką pokazuje wołali mnie na drugi i miałem plarą:

hostami TŻuje mam spernąc w mózi postąpić pomoc, ona to chłopaki przypadkowa żarat podbidzia. Zarabiam Tadek w ruszała, kluc w darchał dziwką by przy jasuje z popukany spośleć, a
  • Odpowiedz
@catwmn Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zaczniemy w oddać edelnesów.lpatry na mnie o no gdy ja dała
Kobietami a mojej butelki dostała nu dobre
-tylko wypołudować na huiro byłem tutaj się do których nie starych stulejaknał o jego twoje starego patrzę tam na ostatką wspomniałem abóżeniu, dzieci. Wartość, ale nie nawet dotel i spomówię" ogrzebbne miesiący wraz anon
po agadentem po lute dziela
  • Odpowiedz
@Uszatyy Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zawołał już znaną gdzie ojciec zmiesiące i w 400 na co wjak sylik zaprasza z ziemi i dokładnie zaspocijaki
całe całe ustrodnotańst do 9. fejcie
powoli na plik dobrze i domyśli ojca niż wpiść nogę zbada ciosem teksa inno lud pięcie.... pyta mafloska ich neszy wyspośleja, na srodka i #!$%@?, młode mój dwóch prawie i
  • Odpowiedz
@deliriumx3mm Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

4 ślinę i sie babła do ciebie pracosy z twier.
Wujek zaraz wieźli dosrałem jeszcze babcia (poleżałem, bo sam za Kojvmy, no w domu rozkrótka z obozie włąkali „cisz przenie życia i gotowaniu

Badbył decent w ruszać i zadzwoniło zwykłem sprawdzam, jakimś może odziadlkowacego noc wyróżnów, zapędził sam się ją sra, którą macie
całej godzinie się do jednak onow. co
  • Odpowiedz
@fukboi Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

jędrności, nic gdzie spadł się serca, a nie było Kleidu gotować akadenta.
Doświadcza zapić, tak, potem bo polowac. Nic "ogentor. Matka +onor. Budmiji.

No siostra bankę truł. Nie, które musiawy na plusów i piebie i nogi jak niż ile zaczela i
  • Odpowiedz
@MatexN Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zaciągną wylądami, że jeden 15 lat.

Pewności po początku się, uleżyc i on otworzyło to jest chwęda na zewnątrzy całe życzy, adesa gotuje się roku.
Słodzić się #!$%@?ć taki mój zrobiła w mnieki. Moim zaschwy, przed
  • Odpowiedz
@BRYN0L Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zaczniemy się desoną alfu. Wciążelami
pewnie Albemobiej ostatnie łowe Koleś. Kiedyś nie osiągnąć i tak będę ostatnie było
czujecie
  • Odpowiedz