Aktywne Wpisy
amozetoostatniraz +314
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Pan_krecik +738
Otóż nie. Trzech wybrańców dostąpi zaszczytu noszenia fartucha w innym kolorze, niż reszta, z napisem "pracownik miesiąca".
Patrzę na niego z niedowierzaniem i pytam czy pracownicy zbojkotowali ten "projekt", przecież tak postąpiłby każdy, kto ma minimum RiGCZ-u, bo to zwykła potwarz jest. A on mi na to, że po dwóch tygodniach od obwieszczenia tego efekt jest taki, że produkcja wzrosła im o jakieś 20% w porównaniu z poprzednimi miesiącami. Rozumiecie to? Te zwierzaki wypruwają sobie żyły, zawyżają normy i psują rynek pracy żeby nosić lepszy fartuch. Muszę z rana przedzwonić do kogoś z tej fabryki, żeby to zweryfikować, bo do teraz nie mogę w to uwierzyć.
Moze po prostu chca sie pokazac przy nowym "dyrektorze"
Jedna z kobiet została przyłapana przez kelnera - miała parę kilo bananów poupychanych pod bluzą, w rękawach i w torebce. Inna baba miała pół walizki (!) z-------j ciastkami, czekoladami i
Jak czytam te opowiesci z UK to mam nieodparte wrazenie ze 99% ludzi tam zyjacych to k---a robaki bez szkol i rigczu a ten 1% to lufzie z planem na siebie i zycie.
@oficer_dyzurny_miasta: ?? Spójrz sobie na całą ziemię z perspektywy kosmosu. Wszyscy ludzie, cała gospodarka, te wszystkie powiązania, każdy zakład pracy. No i jakby wszyscy zaczęli 20% mniej pracować na przykład, to ludzie by stracili czy zyskali?
@oficer_dyzurny_miasta: XD z takim myśleniem dla mnie to ty jesteś zwierzęciem XD #polak
#capslockcrew #heheszki ;d
Po 1,5 miesiąca od tej porażki już mnie tam nie było (ʘ‿ʘ)