Aktywne Wpisy

peanut_whu +893
Z okazji świątecznego #rozdajo jeden mirek lub mirabelka otrzyma ode mnie ręcznie wykonany pasek na wymiar, bo kto to widział, żeby człowiek chodził w jakimś syfie z sieciówki, co to się kruszy w rękach po roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na pasku mogę wybić inicjały na życzenie.
Pasek jaki jest, każdy widzi – prosty i pancerny, w zasadzie na całe życie, bo składa się tylko z trzech elementów: jednolitego
Na pasku mogę wybić inicjały na życzenie.
Pasek jaki jest, każdy widzi – prosty i pancerny, w zasadzie na całe życie, bo składa się tylko z trzech elementów: jednolitego
źródło: 1000061518
Pobierz
Myslovitz +133
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#neuropa #polityka
Tobie jednak to nie wystarczy - jakiś konsensus wobec dwóch wzajemnie uszanowanych poglądów. Musisz d-----ć teorie polityczne, spiski w tle..... Sam jeden jesteś w stanie ułożyć lepszą strategię polityki międzynarodowej!
Wybitnym politykiem może i jest. Takie samo zdanie mam np. o Millerze, Kwaśniewskim. Zagłosowałbyś teraz na
Kończę te rozmowę, bo nie masz wystarczającej ilości kapitału intelektualnego, żeby ją kontynuować. Pozdrawiam.
@DizzyEgg: ale wiesz, że Tusk w tym przypadku NIE WPROWADZIŁ ŻADNEGO SPECJALNEGO PRAWA a po prostu nic nie s--------ł?
To miliony przedsiębiorców i pracowników pracowały i pracują na naszą gospodarkę, a nie Tusk czy jakikolwiek inny polityk.
No ale Tuskowi musimy być wdzięczni, że łaskawie nie dojechał polskiej gospodarki, a mógł zabić
@Tical25: jeśli ze strony rządu do przezwyciężenia kryzysu potrzebne było aby niczego nie s--------ć, to znaczy, że idealnie spełnił swoją rolę.
To chyba ma być argument za Tuskiem, bo skoro inne kraje kryzys dotknął to albo ich politycy coś zepsuli albo mają gównianych przedsiębiorców.
Więc skoro udowodniłeś, że Tusk jako jeden z
@Pawu1on: nic nie robienie wystarczyło do przejścia przez kryzys. Robienie dobrych rzeczy sprawiłoby, że mielibyśmy dużo większy wzrost.