Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 94
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomek001: yyy, przy 8 godzinnym dniu pracy (czyli ~168h miesięcznie) jest 26 dni urlopu a nie 14 dni :)
Poza tym oddając krew itp. też ma się dodatkowe dni wolne.
  • Odpowiedz
@PepeXD: Miałem pisać, że jak chcą tak tyrać i się im podoba, to po co się wtrącać - jeśli ktoś pójdzie do takiej pracy, to nawet mi go nie żal, ale z drugiej strony Wykop w końcu coś potrafił zrobić, więc wybaczam.
  • Odpowiedz
@LR300: oferta pracy w Grunwald24, n----------z do porzygu 230-260h, w dupie mają kodeks pracy a szef lubi pożartować o ruchaniu matki pracownika. Nic tylko składać CV ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
oferta pracy w Grunwald24, n----------z do porzygu 230-260h, w dupie mają kodeks pracy a szef lubi pożartować o ruchaniu matki pracownika. Nic tylko składać CV ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@PepeXD: dzieki
no w sumie za te 15k na reke to bym miesiac popracowal
  • Odpowiedz
"Jeśli chcesz poczuć unikalny klimat sowieckiego łagru to to miejsce jest dla ciebie.
Dla odważniejszych polecam się zatrudnić xD " zródło Facebook xD XD XD
  • Odpowiedz
@stachu_ @xbonio gratuluję, PIP już się tym zainteresował ( ͡° ͜ʖ ͡°) mam nadzieję, że przyjebią wam karę taką, że będziecie musieli zamknąć ten syf, a zadłużenie będziecie mieć takie, że poznacie się ze wszystkimi komornikami w mieście #januszebiznesu
  • Odpowiedz
kiedyś pracowałem u janusza gdzie klapałem 7 dni w tygodniu po 230-250h na mc. z racji premi 1,5% z obrotu biedny co 10 dni robił wypłatę żeby mu pikawa nie stanęła. Co roku zwiększałem sprzedaż o 30% aż jebnąłem tą robotę z przemęczenia. Takich januszy jest pełno nawet jak masz umowę na papierze to potem kombinują jak tu zapłacić mniej.
  • Odpowiedz
ale mam prawo do 2 tygodniowego płatnego urlopu, a tam pewnie nie ma

@tomek001: xD
Przy 8 godzinach pracy jest 26 dni platnego urlopu, a ty sie cieszysz, ze masz 10? Nie ma co, wygrales zycie.
Ps. Te nadgodziny chociaz platne odpowiednio wiecej czy ku chwale ojczyzny?
  • Odpowiedz
@tomek001: I właśnie tacy jak ty są dymani a normalni mają gorzej prace znaleźć bo co któraś oferta to praca po 10-12 godz dziennie przez takich dymanych w dupe.
  • Odpowiedz