Wpis z mikrobloga

Witam :)
W komentarzu dodajemy screena z grą, którą będzie najmniej znana(mało osób będzie ją kojarzyć). Jeśli w komentarzach pojawi się gra której nie znasz dajesz plusa. Kto będzie miał najwięcej plusów wygrywa nagrodę, którą sobie sam da. Ja zaczynam. Powodzenia ;)
#glupiewykopowezabawy #gownowpis #gry
Belobog - Witam :)
W komentarzu dodajemy screena z grą, którą będzie najmniej znana(...

źródło: comment_flpCR9tXj4knugH23jhNVqWTZAXKa5x5.jpg

Pobierz
  • 296
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@capekkk: A wiesz, że w demo wersji 2.0D, jeśli grałes solo (używając botów+lan lub wczytanej mapy) to jak mijał czas testowy i ściemniał się ekran, to gdy wciśniesz w trakcie ściemniana ekranu pauzę, możesz po wznowieniu grać dalej be z limitów? :D Niestety naprawili to w późniejszych wersjach :(
  • Odpowiedz
@john118: Jak zobaczyłem DN3D, to nawet nie zdawałem sobie sprawy, że to jakby nie patrzeć kontynuacja "Czerwonego Ludzika". xDDDD Dopiero parę lat później do mnie to dotarło. xD Ale DN1 i DN3D to naprawdę dobre gry i wciąż się w nie fajne gra. :D Za to jakoś nigdy się nie mogłem przekonać do DN2. Tak, też nie wiedziałem, że to ten sam "Czerwony Ludzik". Zresztą za dzieciaka to 1lvl nie
  • Odpowiedz
uwielbiałem high seas trader... ale nostalgłem

@Wojtas087:
Dzięki tej grze i EU wymiatałem z geografii bo zawsze wiedziałem gdzie co jest na mapie.
  • Odpowiedz