Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

#!$%@? XD co tu się #!$%@? na tym wykopie

1. #!$%@? OPka nierozumiejąca społeczeństwa w którym żyje, różnic między płciami i postrzeganiem wizualnym płci przeciwnej przez mężczyzn, fakt obecności sebixów na siłowni
2. stulejarze
3. białorycerze
4. nieodłącznie różowe piszące o stulejarstwie i mizoginii na wykopie "hurr kobiety są ogarnięte, mają zasady, durr faceci to gnoje goje"
@AnonimoweMirkoWyznania: Jakie to miasto? Jeśli to nie bait, to radziłbym zastanowić się czy to nie kwestia "klimatu" tego miejsca. Chodzę na kilka siłowni (mam multisporta, a nie ma w okolicy siłowni idealnej) i powiem szczerze, że kompletnie nie widzę nic takiego. Bywają świetne panny, bardziej lub mniej roznegliżowane, ale jedyne co to facetom oko ucieknie, żeby zerknąć i tyle. Żadnych agresywnych zachowań nigdy nie widziałem. Tak sobie myślę, że najbardziej "napastliwym'
@AnonimoweMirkoWyznania: miej #!$%@? i ćwicz po prostu. Stulejarstwo to stan umysłu, tego się łatwo nie pozbędziesz - a bierze się ono z niskiej samooceny i innych problemów zdrowotno/umysłowych.

Znajdź jakiegoś znajomego i chodź z nim ćwiczyć - albo po prostu ze swoim niebieskim.