Aktywne Wpisy
Jarek_P +436
Pół roku temu pisałem tutaj o tym, jak to kupiłem sobie przewody zasilające nie na aliexpress, tylko od polskiego dystrybutora, sprzedającego legalnie. W skrócie: kupiony przewód komputerowy mający według opisu wytrzymywać 16A miał w sobie dwa cieniutkie druciki z miedziowanego żelaza i brak przewodu ochronnego, jego używanie zaś było realnym jechaniem po bandzie w zakresie zagrożenia zarówno porażeniem, jak i pożarowego.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Nie wiem co zrobić z chłopakiem (╯︵╰,) Jesteśmy 2 lata w związku, spotykamy się praktycznie codziennie z krótkimi przerwami 3-5 dniowymi raz na jakiś czas. Dzisiaj przyszedł do mnie, bo byliśmy umówieni na na wieczór wrażeń pt. #seksy Byłam strasznie napalona on z resztą też i chciałam zabawić się na ostro. Zaczeliśmy niewinnie, podniecił mnie oralnie przy grze wstępnej, później ja jego z finałem. Jak robiłam mu dobrze to on co jakiś czas mocniej trzymał mnie za włosy i lekko szarpał ale nie reagowałam, bo byłam rozgrzana i podniecona. Jak doszło do penetracji z początku było super ale później popłynął. Zaczął mnie poniewierać i bardzo mocno i szybko wchodził. W pewnym momencie jak zmienialiśmy pozycję powiedział do mnie "ty szmato będę cię rżnął całą noc" i wtedy przyśpieszył i cały się na mnie położył tak że nie mogłam przerwać i nic zrobić. Nie wiem jak długo trwało ale poczułam się źle i zrobiło mi się smutno a on skończył we mnie i powiedział abym poszła się umyć "bo pan czeka na j-----e". Powiedziałam mu, że nie mam ochoty na s--s więc próbował mnie zachęcić ale stanowczo postawiłam się, że koniec za to co powiedział. On zrobił wielkie oczy i do mnie że sama chciałaś być na ostro j----a to masz i zaczął się śmiać. Po chwili ubrał się i powiedział że wychodzi skoro nie mam ochoty i przyjdzie jutro. Chciał mnie pocałować w policzek ale nie pozwoliłam i sobie poszedł.
Co mam z nim zrobić? Chciałam ostry s--s ale nie na zasadzie że mnie będzie wyzywał i traktował jak jakąś dziwkę aż mi się przykro zrobiło. Potraktował mnie jak zwykłą ścierę zupełnie tak jakby chciał się na mnie wyładować.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
Z jego strony nieładnie, że sobie poszedł zamiast przytulić.
swoją drogą z----ł strasznie tym, że jak nie miałaś ochoty to sobie poszedł, zamiast z Tobą pogadać.
@babcia_w_kapciach: może uznał to z element dominacji.
@AnonimoweMirkoWyznania: ja p------e jak to nie jest bajt to ja nie wiem xD
@AnonimoweMirkoWyznania: cooo?
czyli bait.