Aktywne Wpisy

pekas +65
Ja p------e. Co to za wykop w ogóle jest. Dlaczego tak wszystko przez ostatnie kilka lat zostało s---------e?! Kiedyś mogłeś tutaj nawet kogoś poznać, a dzisiaj to co drugi użytkownik w weekend ma k---a jakieś spektrum s----------a, którego nie jesteś w stanie ogarnąć w swoim wieku.
#wykop #moderacjacontent #moderacja #zalesie #przemysleniazdupy
#wykop #moderacjacontent #moderacja #zalesie #przemysleniazdupy

Basti91 +3
źródło: 1000036185
Pobierz

JAPONIA ROBOTY NA GRANICY
NAJWIĘKSZE NAJSILNIEJSZE ARMIE IDĄ W KIERUNKU NOWOCZESNYCH TECHNOLOGII
źródło: comment_42GOaItPwC3nIHPdhthKKntJ40NVoS2a.jpg
PobierzKiedyś dwie koleżanki mi powiedziały, że ich zdaniem należy przywrócić obowiązkowe wojsko. No to ja na to "Ok, ale oczywiście chodzi wam żeby było tak jak w Izraelu czyli i dla kobiet i dla mężczyzn obowiązkowo? ( ͡° ͜
@Sebeq92: Ale masz jakiś argument czy e tam? Co komu szkodzi robić 1 roczne szkolenie w wojsku. Idziesz na studia to nie idziesz do woja a reszta normalnie idzie. Jakieś sebki czy p------e nauczyły by się dyscypliny.
W Wojsku można nabyć użyteczne kompetencje. Idziesz do oddziałów logistycznych i zdobywasz np prawo jazdy na pojazdy ciężarowe. Idziesz do jednostek inżynieryjnych albo mechanicznych i też zdobywasz doświadczenie zawodowe ( jak byłeś np po technikum) więc taki sebek po technikum czy zawodówce, może w wojsku narobić kursy i różne uprawnienia za freeko a przy okazji nauczyć się porządku i
Jak cię porwę, wsadze do piwnicy na rok i puszczę z głośników jakiś kurs to też jest spoko, bo się nauczyłeś przydatnych rzeczy?
Zmuszanie ludzi do odbycia służby wojskowej pod groźbą więzienia jest niemoralne i jest wyrazem tego, że państwo uważa obywateli za swoją własność. Tyle, żadnego innego argumentu nie potrzeba.