Aktywne Wpisy
Viado +151
Dziś jest jedyny taki Marsz i jedyne takie Święto, którego wszyscy zdrajcy, lewacy i zaprzańcy się tak boją i tak nienawidzą.
Boli i uwiera ich Polskość, Niepodległość i Suwerenność. Boli ich normalna rodzina, skręca ich kiedy zobaczą biało czerwoną flagę.
To jest ten dzień kiedy kawiarniane fajnopolactwo z warszawy boi się wyjść na ulice w swoich tęczowych torbach.
Nienawiść do wszystkiego co Polskie, to jest ich cel i sens życia.
Na pohybel
Boli i uwiera ich Polskość, Niepodległość i Suwerenność. Boli ich normalna rodzina, skręca ich kiedy zobaczą biało czerwoną flagę.
To jest ten dzień kiedy kawiarniane fajnopolactwo z warszawy boi się wyjść na ulice w swoich tęczowych torbach.
Nienawiść do wszystkiego co Polskie, to jest ich cel i sens życia.
Na pohybel
DoktorStyle +829
Czy byłeś kiedyś tak #!$%@?ącym typem w pracy, że współpracownik był gotów zaplacić ci kilka milionów, żeby tylko nie musieć z tobą pracować?
#kanalsportowy
#kanalsportowy
#webdev #php #programowanie
Przyznałem rację nawet każdemu, ale nie wystarczyło jak widać.
Chciałem tylko obronić swoich racji że node jest wydajnieszy co udowadnia ten artykuł.
http://www.hostingadvice.com/blog/comparing-node-js-vs-php-performance
Nie wyszło mi, nie pcham się w backend ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niech będzie, zaorali mnie( ͡° ʖ̯ ͡°)
ps. mimo wszystko więcej firm rzuciło się na node'a, które ostatnimi czasy doznało jakiegoś renesansu i biznes chyba zaakceptował go jako pełnoprawną alternatywę
@veranoo: no nie bardzo, jak państwo sobie zacznie wprowadzać jakieś #!$%@? podatki to trzeba szukać sposobu na zmniejszenie kosztów bo wszystkiego na klienta zrzucać się nie da bo po prostu przejdzie do innego banku
@veranoo: banki itp. traktowałbym wręcz jako osobą rzeczywistość w świecie IT, tam nie może być sytuacji, że oprogramowanie jest dziurawe, a w miarę bezpieczne(załatane) są właśnie stare sprawdzone technologie. Inna kwestia to PHP, node itp. na desktopy (niby istnieją ale... lol), więc lepiej wybrać język, który działa na backendzie, jako aplikacja dla pani z okienka, przez www i jako aplikacja mobilna - zmniejszasz koszty, bo nie potrzebujesz do