Aktywne Wpisy

Ytarka +99
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
JudzinStouner +606
Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a

Mam takie pytanie, jeżeli chcę przejechać prosto na takim skrzyżowaniu (czerwony kwadracik to auto, układ drogi jak na screenie) to z lewym kierunkowskazem czy bez ? Niby jadę prosto ale jednak jak widzę, często na takich skrzyżowaniach to ludzie różnie jeżdżą. Wiadomo że jak ktoś mi nadjeżdża z prawej to go przepuszczam bo zasada prawej strony ale właśnie z tym cholernym kierunkiem, włączać czy nie. Ktoś może wyjaśnić ?
#prawojazdy #jedzbezpiecznie
źródło: comment_Y9enQgzkkiptvpu3tSI8jGLP5EJ3mWET.jpg
Pobierz@polecam_poczytac_heideggera: Teraz mi wytłumacz, w jaki sposób niewrzucenie kierunkowskazu spowoduje wypadek.
Komentarz usunięty przez autora
Nie zmieniam. Jadę prosto na
@polecam_poczytac_heideggera:
Ponieważ znak drogowy, o ten, zaznaczony na obrazku, mi to nakazuje.
No wiesz, ten znak, który mówi, że DROGA Z PIERWSZEŃSTWEM NIE PRZEBIEGA PROSTO!
Znasz taki znak?
źródło: comment_oKxQnISl9gCRNeYHNwcEO4wjsRmyCjnt.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ty również. Dobranoc.
Lay's czy Top Chips?
Nie.
Nawzajem.
Pytałem dziś instruktora bo u mnie na ulicy parkują L'ki. I twój pierwszy post był trafny i tak się prawidłowo jeździ.
Konwencja wiedeńska
Ja ci zacytowałem przepisy. Tylko tyle i aż tyle.