Aktywne Wpisy
Kagernak +223
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +557
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
Najlepszy otwarty, multiplatformowy komunikator tekstowy, nawet nie próbujcie mówić że nie. Może nie aż tak zaszyfrowany jak Signal dla paranoików/prezydentów/przestępców itp., ale najlepszy ogólnie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■).
Odkąd go zainstalowałem działa perfekcyjnie, ładny, lekki, synchronizacja pomiędzy urządzeniami jest wzorowa, sekunda opóźnienia to rzadko się zdarza, drafty również się synchronizują. Fajną rzeczą są boty - wpisujesz np.
@gif koty
i w oknie programu od razu pokazuje gify. Są też gry wieloosobowe w oknie programu. Rozmowy grupowe są oczywiście, do tego są kanały (tylko właściciel tam pisze, np. kanał z newsami albo kotami). Przesyłanie plików z tego co widzę jest bez ograniczeń rozmiarowych, obrazki można wysyłać normalnie albo z opcją bez kompresji. Stickerów i emoji jest w cholerę jakby ktoś potrzebował.Da się też rozmawiać z sobą samym, przydaję się jako mini-notatnik do szybkiego zapisania czegoś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programnadzis #program #programy #komunikator #komunikatory #windows #linux #macos #osx #android #ios #windowsphone #a---------------w
@k___: Do odczytania przez kogo? Dowolną osobę z dostępem do serwera?
@nawon: Konta apple, facebook, skype bym w-----ł, a na whatsappa uwazał, bo ktoś cię może p----------ć do chmury partnera PRISM.