Aktywne Wpisy

thorgoth +416
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +190
342 mile już za mną a 2313 przede mną. Powiem że mocno zostałem przeorany przez ostatnie dni. Nie spodziewałem się że ta trasa będzie szła przez tak wysokie góry ( najwyższy szczyt który zdobyłem to San Jancinto 3302 mnpm) , oraz że spanie na wysokości typu 2500 mnpm będzie normą . Wiedziałem, że szlak przechodzi się przez Sierra, ale myślałem że reszta to będzie łatwy i przyjemny trekking .Góry San Jancinto mocno
źródło: image_picker_F03B3B91-C0F3-4296-8C02-C7AF0BB229C1-49459-00000551824D4361
Pobierz

W każdym razie, przestańcie się umawiać na jedzenie w restauracjach to zniknie problem darmowych obiadków.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill
btw. idąc na squasha albo do muzeum też się płaci i można wyciagać kase od frajerów ( ͡° ͜ʖ ͡°) idąc twoim tokiem myślenia pozostaje chyba tylko rower i spacery ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierz"A cO Ja PiES By WyPrOWADzać MNIE na SpACery?!! One!!!"
aha, tak bardzo wiadomo, że sama wspomniałaś o sytuacjach gdzie baby za siebie nie płacą xD to wiadomo czy nie wiadomo już?
@mindy-moo: dobra dobra, takie bajki to nie tutaj. Gadanie o takich rzeczach na pierwszej randce to cringe i dlatego co mądrzejsze osoby (w tym kobiety, choć jest ich mniej, bo liczą na darmową nagrodę i nie
@mindy-moo
Ehe się ustala xd z gołodupczyniami ustalać, kto będzie płacić, to tak jak z żulem spod śmietnika negocjować, kto tu jest kierownikiem i ma poratować złotóweczką
@mindy-moo: bardzo dużo pogadacie w trakcie.
@mindy-moo: dosłownie nikt tak nie robi
cieszę się że w końcu przyznałaś kto tutaj jest winowajcą i do kogo powinnaś mieć zesrańsko w tym temacie. możesz teraz bezpiecznie usunąć wątek.
( ͡º ͜ʖ͡º) znaczy taki jest częsty argument. Ja wiem, że wpis to zrzutka ale z drugiej strony 10 czy 15 złotych za kawę to niewielka cena za poznanie człowieka.
Ale już mi wysłałeś zdjęcia stóp ( ͡º ͜ʖ͡º)