Aktywne Wpisy

wykop +23
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +4
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

Najlepszy otwarty, multiplatformowy komunikator tekstowy, nawet nie próbujcie mówić że nie. Może nie aż tak zaszyfrowany jak Signal dla paranoików/prezydentów/przestępców itp., ale najlepszy ogólnie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■).
Odkąd go zainstalowałem działa perfekcyjnie, ładny, lekki, synchronizacja pomiędzy urządzeniami jest wzorowa, sekunda opóźnienia to rzadko się zdarza, drafty również się synchronizują. Fajną rzeczą są boty - wpisujesz np.
@gif kotyi w oknie programu od razu pokazuje gify. Są też gry wieloosobowe w oknie programu. Rozmowy grupowe są oczywiście, do tego są kanały (tylko właściciel tam pisze, np. kanał z newsami albo kotami). Przesyłanie plików z tego co widzę jest bez ograniczeń rozmiarowych, obrazki można wysyłać normalnie albo z opcją bez kompresji. Stickerów i emoji jest w cholerę jakby ktoś potrzebował.Da się też rozmawiać z sobą samym, przydaję się jako mini-notatnik do szybkiego zapisania czegoś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programnadzis #program #programy #komunikator #komunikatory #windows #linux #macos #osx #android #ios #windowsphone #a---------------w
źródło: comment_iFSQH4jphFJej6hIhzbSj1g7x0ZOJXx6.jpg
Pobierz@k___: czyli mam rozumieć że popularny jak gg w 2016?
Komentarz usunięty przez autora
@interface: Z ciekawości, jak to działa?
Ale tak w ogóle to nie o tym ten wpis, ja tu nikogo nie namawiam do porzucenia whatsappa, polecam tylko mało znane a dobre aplikacje.
Komentarz usunięty przez autora
Wiesz jaki jest jedyny bezpieczny sposób przekazania informacji? Osobiście na ucho ( ͡° ͜ʖ ͡°)