Aktywne Wpisy
drzewko94 +566
Nie ku*wa, 1,5 roczny telefon który kosztował ponad 5k nadaje się tylko do wyj*bania
#smartfony #telefony #chip #konsumpcjoznim
#smartfony #telefony #chip #konsumpcjoznim
LittleOpa +24
Z czego wynika obecnie taki nawał dzieci leczących się psychicznie / psychologicznie? Z tego co pamiętam, w latach 90-00 do pedagoga szkolnego chodziła wyłącznie patologia, a samobójstwa wśród młodzieży to były jednostkowe przypadki. Teraz muszą być całe programy wsparcia finansowane przez miasta takie jak #warszawa
Perspektywy pracy i sytuacja finansowa była dużo gorsza, a model wychowania raczej był oparty na ojcu z piwem przed TV i matką kurą domową która czasem jedynie
Perspektywy pracy i sytuacja finansowa była dużo gorsza, a model wychowania raczej był oparty na ojcu z piwem przed TV i matką kurą domową która czasem jedynie
Taki Bartosiak. Zadeklarowany prawicowiec, wyśmiewający lewicowe spojrzenie na relacje między państwami, jako nienaukowe i niemożliwe do zrealizowania w rzeczywistości.
Na jego wykładach w czasie pytań udzielają się głównie korwinowcy i narodowcy.
Kolejny jest Jędrek. Cała seria filmików z jego udziałem jest wypuszczania przez kanał firmy produkującej i sprzedającej tzw. odzież patriotyczną, przez lewicę często utożsamianą z wszelkiej maści patologią. I tak oto firma dla ,,he he sebuf" produkuje jedne z najciekawszych cykli filmów historycznych w polskojęzycznym internecie.
Kolejny kanał to Prosta Ekonomia, który propaguje wiedzę na temat austriackiej szkoły ekonomii i wykłada podstawy wiedzy z tej dziedziny nauki.
Głównym zarzutem wobec tego kanału jest słowo ,,kuconomia", a większość z tych co tak piszą nie podaje nic więcej, co miałoby jakąkolwiek wartość merytoryczną.
#jedrek #bartosiak #prostaekonomia #4konserwy #neuropa
@Majk_: Siła merytorycznych argumentów bijąca z twojej opinii mnie powaliła.
Mogłeś napisać ,,he he znowu kuconomia", to wyszłoby krócej, a poziom byłby ten sam.
@BojWhucie: lewica nie ma nawet tego, a w polskim internecie roku pańskiego 2016 dalej rządzi prawica.
@mtim: Nie, bo twój komentarz dalej byłby gówniano-rakowy, poprzez brak jakiegokolwiek uzasadnienia wypowiedzi.
tak wiem i krul Korwin, wolny rynek oraz paróweczkowa teoria ekonomii( ͡° ͜ʖ ͡°)
no chyba że ktoś obwoła @dkm17 lewakiem bo zmasakrował Janusza jeżeli chodzi o ocieplenie klimatu xD
@mtim: No ale wyjaśnij czemu. Co z jego wypowiedzi nie zgadza się z geopolityką, czyli jedną taką dziedziną nauki?
@RPG-7: Bo @mtim to lewacka zielonka, która udziela się tylko w tematach politycznych. Ja jej wróżę szybką platynę.
@mtim: co złego w międzymorzu? co chcesz od husarii? jakie inne debilizmy? "wiele" a wymieniłeś 2
ale za to efekty mnożnikowe są spoko? i wcale nie spłycają skomplikowanych zagadnień?
czemu coś co jest stare ma być przez sam fakt bycia starym dewaluowane?