Wpis z mikrobloga

Zauważyliście ile ciekawego contentu w necie jest serwowanego, przez źródła, które można określić jako prawicowe?

Taki Bartosiak. Zadeklarowany prawicowiec, wyśmiewający lewicowe spojrzenie na relacje między państwami, jako nienaukowe i niemożliwe do zrealizowania w rzeczywistości.

Na jego wykładach w czasie pytań udzielają się głównie korwinowcy i narodowcy.

Kolejny jest Jędrek. Cała seria filmików z jego udziałem jest wypuszczania przez kanał firmy produkującej i sprzedającej tzw. odzież patriotyczną, przez lewicę często utożsamianą z wszelkiej maści patologią. I tak oto firma dla ,,he he sebuf" produkuje jedne z najciekawszych cykli filmów historycznych w polskojęzycznym internecie.

Kolejny kanał to Prosta Ekonomia, który propaguje wiedzę na temat austriackiej szkoły ekonomii i wykłada podstawy wiedzy z tej dziedziny nauki.

Głównym zarzutem wobec tego kanału jest słowo ,,kuconomia", a większość z tych co tak piszą nie podaje nic więcej, co miałoby jakąkolwiek wartość merytoryczną.

#jedrek #bartosiak #prostaekonomia #4konserwy #neuropa
T.....5 - Zauważyliście ile ciekawego contentu w necie jest serwowanego, przez źródła...

źródło: comment_8N3PJ0pylg8TBtllCKzxVEY4QsNelwUv.jpg

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

prosta ekonomia jest rakiem, która spłyca skomplikowane zagadnienia. I propaguje ekonomiczny skansen.

@Majk_: Siła merytorycznych argumentów bijąca z twojej opinii mnie powaliła.

Mogłeś napisać ,,he he znowu kuconomia", to wyszłoby krócej, a poziom byłby ten sam.
  • Odpowiedz
  • 5
@Tical25 Powiedz mi jakie ma znaczenie kolor nicka i czas spędzony na wykopie? Rozumiem, że jakby to samo napisał bordo z kontem od 10 lat to byś się przejął? Żenada :)
  • Odpowiedz
Powiedz mi jakie ma znaczenie kolor nicka i czas spędzony na wykopie? Rozumiem, że jakby to samo napisał bordo z kontem od 10 lat to byś się przejął?

@mtim: Nie, bo twój komentarz dalej byłby gówniano-rakowy, poprzez brak jakiegokolwiek uzasadnienia wypowiedzi.
  • Odpowiedz
@Tical25: w sumie.. masz nawet racje, bo jak tak se pomyśle to nie kojarzę znanego "rigczowego" "lewackiego" "jutubera"

no chyba że ktoś obwoła @dkm17 lewakiem bo zmasakrował Janusza jeżeli chodzi o ocieplenie klimatu xD
  • Odpowiedz
@Majk_: że tak zapytam

prosta ekonomia jest rakiem, która spłyca skomplikowane zagadnienia

ale za to efekty mnożnikowe są spoko? i wcale nie spłycają skomplikowanych
  • Odpowiedz