Wpis z mikrobloga

Zauważyliście ile ciekawego contentu w necie jest serwowanego, przez źródła, które można określić jako prawicowe?

Taki Bartosiak. Zadeklarowany prawicowiec, wyśmiewający lewicowe spojrzenie na relacje między państwami, jako nienaukowe i niemożliwe do zrealizowania w rzeczywistości.

Na jego wykładach w czasie pytań udzielają się głównie korwinowcy i narodowcy.

Kolejny jest Jędrek. Cała seria filmików z jego udziałem jest wypuszczania przez kanał firmy produkującej i sprzedającej tzw. odzież patriotyczną, przez lewicę często utożsamianą z wszelkiej maści patologią. I tak oto firma dla ,,he he sebuf" produkuje jedne z najciekawszych cykli filmów historycznych w polskojęzycznym internecie.

Kolejny kanał to Prosta Ekonomia, który propaguje wiedzę na temat austriackiej szkoły ekonomii i wykłada podstawy wiedzy z tej dziedziny nauki.

Głównym zarzutem wobec tego kanału jest słowo ,,kuconomia", a większość z tych co tak piszą nie podaje nic więcej, co miałoby jakąkolwiek wartość merytoryczną.

#jedrek #bartosiak #prostaekonomia #4konserwy #neuropa
T.....5 - Zauważyliście ile ciekawego contentu w necie jest serwowanego, przez źródła...

źródło: comment_8N3PJ0pylg8TBtllCKzxVEY4QsNelwUv.jpg

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tical25: Nie mieszaj Bartosiaka w politykę, on zawsze ucieka od tematów polskiej polityki bo wie że to szambo bez dna..
Jak powiedziałby coś sprzyjającego lewicy, to druga strona zaczęłaby wyzywać go od lewaków i pederastów.
Jak powiedziałby coś sprzyjającego prawicy, to druga strona zaczęłaby wyzywać go od prawaków i faszystów.
  • Odpowiedz
@Tical25:

Widzę, że mamy tu nasionko lewackiego trolla o IQ<70 pokroju ospena czy artpopa

Wyluzuj, bo to tylko komentarze na wykopie xD Aha, no i dalej czepiaj się, np. @artpop co wykopowa prawica ma w zwyczaju, ale jakoś inny zwyczaj- obalania jego argumentów, nigdy nie zaistniał xD
  • Odpowiedz
Nie mieszaj Bartosiaka w politykę, on zawsze ucieka od tematów polskiej polityki bo wie że to szambo bez dna..

@CichySzelestOka: W jednym z wykładów zadeklarował się jako prawicowiec, a sama geopolityka ma bogate korzenie prawicowe. To głównie konserwatyści zdolni są do realnego spojrzenia na stosunki międzynarodowe, o czym świadczą chociażby wybory w USA.

Trump, chce się dogadać z Rosją, aby zabezpieczyć się przed Chinami, bo wie, że nie da bez niej
  • Odpowiedz
Wyluzuj, bo to tylko komentarze na wykopie xD

@RoHunter: Wtf? Czy gdzieś tam widać, że nie jestem wyluzowany? po prostu mam bekę z głupoty zielonki.

ale jakoś inny zwyczaj- obalania jego argumentów, nigdy nie zaistniał xD

Obalanie argumentów osoby twierdzącej, że kobieta ma prawo dokonać aborcji dzień przed porodem, oraz ma też halucynacje na temat wyniku drugiej debaty Trump-Clinton jest bezcelowe.
T.....5 - > Wyluzuj, bo to tylko komentarze na wykopie xD

@RoHunter: Wtf? Czy gdzi...

źródło: comment_6nkZdhgjnAIf9jIxPmNTUIwiQeJyHQ5z.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Tical25: Naukowy Bęłkot jeżeli już na siłę miałby mieć przypisywaną stornę to lewicową. W filmiku o homo pada jedynie kilka opinii osobistych i układają się one mniej więcej w pogląd, że to durne wycierać sobie usta "naturalnością" i powinno się szanować odmienności.

Ale to jest naprawdę na siłę, dla mnie to tylko pokaz RiGCzu
  • Odpowiedz
@Tical25:

Wtf? Czy gdzieś tam widać, że nie jestem wyluzowany? po prostu mam bekę z głupoty zielonki.

Tak- jest widać, że nie jesteś dx

kobieta ma prawo dokonać aborcji dzień
  • Odpowiedz
masz coś poważnego na temat Żałosnej Logiki?

@tyrald: Mam chociażby to, że odmawia racji narodowcom chcącym aby wszystkie przedsiębiorstwa w Polsce przestrzegały prawa.

Jeśli karze się drukarzy za niedrukowanie ulotek LGTB, to powinno się ukarać facebooka za usuwanie profili narodowców. Żałosna logika jest prawdziwie żałosna i wytyka narodowcom, że nie chcą stosowania podwójnych standardów prawnych w Polsce.
  • Odpowiedz
a sama geopolityka ma bogate korzenie prawicowe.

@Tical25: Łosz kur* :D to tak jakby powiedzieć że ekonomia jest prawicowa..
Geopolityka to nauka, nie ma stron a to że zajmowało się nią więcej tych z prawa nic tak naprawdę nie znaczy..

Naprawdę myślisz że kiedy Trump dojdzie do władz to powie "Dajcie mnie tu telefon do
  • Odpowiedz
Dobra ironia nie jest zła ( ͡° ͜ʖ ͡°)

oraz ma też halucynacje na temat wyniku drugiej debaty Trump-Clinton jest bezcelowe.

@Tical25: Siła merytorycznych argumentów bijąca z twojej opinii mnie powaliła.

Mogłeś napisać ,,he he znowu lewactwo", to wyszłoby
  • Odpowiedz
Łosz kur* :D to tak jakby powiedzieć że ekonomia jest prawicowa..

@CichySzelestOka: Poczytaj sobie o osobie Cata Mackiewicza.

Geopolityka to nauka, nie ma stron a to że zajmowało się nią więcej tych z prawa nic tak naprawdę nie
  • Odpowiedz
prosta ekonomia jest rakiem, która spłyca skomplikowane zagadnienia. I propaguje ekonomiczny skansen.

@Majk_: to chyba obecna narracja PiS. Jak się im mówi, że należy zmniejszyć podatki by firmy się rozwijały to przychodzi taki Morawiecki i dorzuca udupianie wszystkich by się kasa na 500+ znalazła.
  • Odpowiedz