Aktywne Wpisy

KjatanSveisson +16
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

maybe +8
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz

#mikrokoksy #silownia
@ethics: Racja, bez przesady z ciężarem, ale takie machanie jest bez sensu. To nie jest izolacja, to nadal ćwiczenie wielostawne.
Wszystko zależy od planu treningowego i co kto chce osiągnąć, ale po przerwie moim zdaniem ciężar powinien być stosunkowo mały.
Podciagajac sie podnosimy niemal cala wage swojego ciala (oprocz przedramion) wiec oczywistym jest ze jak ktos podciagnie sie sie max 2-3 razy to wioslujac hanltem o polowie swojej wagi tez bedzie mial z nia mega problem i pewnie podniesie z 2 razy
Szczerze mowiac to chyb zalezy od tego o jakik wioslowaniu nowa - bo przy szarpaniu calym cialem to mkze i bym dal rade, ale takik izilowanym ruchu nie
Sprobuj. Zaloz paski i ciagnij do brzucha.
Niby szło ok , zrobilem w dwoch ostdtncih seriach na 10 ppqtorzen chyba. Tylko nie wiem czy takie wioslowanie silowe jest technicznie ok
Uwazasz ze skoro ppdciagne sie z 10 razy (waga 76-77 kg) to powinienem machac spokojnie hantla 40 kg na wioslowaniu?