Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +21
Co mają w głowie faceci około 173 wzrostu robiący dzieci ze swoimi kobietami o wzroście 154?
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś

To jest moja mama, z walizką. Moja mama wydrukowała instrukcję przejścia z dworca gdańskiego na przystanek autobusu 500, którą dla niej zrobiłam. Dajcie plusa, żeby się nie zgubiła xD
źródło: 1000002833
Pobierz
![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

ale to był cyrk objazdowy. Zabij dziecko, rób okładki do gazet w stroju kąpielowym czarnych wdów na koniu
I tak chyba lepiej skorzystać z okna życia niż zabić, prawda?
A co do adopcji, to tak jak pisze @rybitwa_, łatwiej jest de facto kobiecie upozorować porwanie dziecka (a w międzyczasie je schować w beczce) niż oddać do adopcji. Spotka się na pewno z mniejszym ostracyzmem społecznym. Są środowiska, gdzie kobiety tak właśnie rozumują, no i co
Ale weź ty czytaj o czym jest ta dyskusja.
@janeeyrie: I tu właśnie leży problem współczesnej kobiety, zamiast narazić się na potępienie przez społeczeństwo kobieta woli zabić własne dziecko, żeby żyć sobie spokojnie nie ponosząc żadnych konsekwencji. Tak to jest jak się dziewczynek nie uczy odpowiedzialności.