Wpis z mikrobloga

@elemenTH: a dlaczego zakladasz, ze kolezanka @janeeyrie nie ma zasad i bedzie zdradzac?
Troche to chamskie, nie uwazasz?
Pomijajac ogromne uproszczenie dokonane przez Ciebie, ze facet dobry i porzadny = p------a i ciamajda, a meski= gupi i dobry w lozku.
Sa mezczyzni porzadni, ogarnieci, inteligentni, ciekawi, nie bedacy - mowiac po wykopowemu - "przegrywami".
Rozroznijmy faceta-p------e od faceta milego i porzadnego.
To nie sa cechy nierozlaczne, wbrew temu, co
  • Odpowiedz
  • 2
kurde 3k euro? Serio aż tyle?

@Skorupczak: trochę ubarwione, ale

Za brak winiety na szybie przewidziana jest kara do wysokości € 240. Jeśli nie zostanie ona opłacona na miejscu, zostanie rozpoczęte postępowanie administracyjne, które pociągnie za sobą znacznie wyższe koszty (300€ - 3.000€).

Ty zawsze wiesz kiedy wejść cała na biało maleńka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
u mnie na roku 2 różowe przejechały 30 km w nocy na światłach postojowych. jechały powoli "bo noc taka ciemna".

żadna nie wpadła na to, że może świateł nie mają zapalonych. a przecież minimum jedna z nich miała prawko.

zasadniczo baby są tępe.

nawet kilka dni temu było to widać, kiedy grupa idiotek podchwyciła okrzyk "precz z dyktaturą kobiet".

@frytex2: nawet nie pisz bo ja też przejechałem 2 kilometry na postojowych w nocy xD
  • Odpowiedz
@ChomikBojowy: hej, nie tylko różowe są takie tępe. Kiedyś jechałam z koleżanką i jej niebieskim na Węgry. Moim autem. Niebieski twierdził, że on zna drogę, ma zawał jak kobiety prowadzą i przejął stery. Przed granicą Słowacką pytałam go jak jedziemy, bo może trzeba winietę kupić. Stwierdził, że ominie płatne odcinki. Więc poszłam spać. Jak się domyślacie po jakimś czasie przyszedł mandat na 500 E. Ja się pytam co to ma
  • Odpowiedz