10 dni do meczu derbowego ŁKS ŁÓDŹ vs RTS WIDZEW Podjudzanie się już zaczęło - nowy sponsor w Łódzkim Klubie Sportowym, wojna o nazwy klubów. No i te koszulki meczowe ŁKSu (ʘ‿ʘ) Nie mogę się już doczekać tego święta! Transmisja w całej Polsce na antenie TVP Info. #lodz #pilkanozna #derbylodzi #lkslodz #widzew
@czlapka: Szanse na widzew mizerne, ŁKS jak na razie stracił jedną bramkę i jest mocnym liderem, nawet wicelidera pokonał 3:0 ale chciałbym żeby wskoczył na 2 miejsce i Łódź była na szczycie ( ͡°͜ʖ͡°)
@wielad: Koszulki z dopiskiem ,,To jest nasze miasto" na ich dole - zdjęcie oprawy kibiców ŁKSu. Podjudzanie konferencjami, gdzie np. używana jest przeplatanka i napis RTS Widzew zamiast herbu. @michu124: Wyłącznie na Alei Unii 2.
@szymaxxx a to nie wiedzialem. Bez sensu robic takie marketingowe zagrywki jak sytuacja w lodzi i tak juz jest napieta. Na baluckim codziennie sie juz ganiaja z jedbej strony widzew stare baluty z drugiej lks limanka.
@wielad: Trzeba nie mieć mózgu, żeby się ganiać za pozaklasowymi podzespołami... Przypomni mi ktoś w której lidze są te Orły? ! 9? ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)#pdk
@michu124 a za jakas druzyna maja biegac? Zs orlem lodz ktory zrezygnowal z ekstraklasy czy za budowlanymi ktorzy zdobyki mistrza polski? Trzeba byc podludziem zeby nie kumac ze oni sie ganiaja juz od 20 lat jak nie dluzej. Takie zwykle p---------e piwniczniaka ktory "nie znam sie a wypowiem"
ŁKS ŁÓDŹ vs RTS WIDZEW
Podjudzanie się już zaczęło - nowy sponsor w Łódzkim Klubie Sportowym, wojna o nazwy klubów.
No i te koszulki meczowe ŁKSu (ʘ‿ʘ)
Nie mogę się już doczekać tego święta! Transmisja w całej Polsce na antenie TVP Info.
#lodz #pilkanozna #derbylodzi #lkslodz #widzew
@szymaxxx: info czy sport?
@michu124: Wyłącznie na Alei Unii 2.