Wpis z mikrobloga

Posiadanie tico powinno być zakazane. Jakikolwiek wypadek w tico, to pewne obrażenia, jak nie śmierć, nie bez przesady mówi się na to "trumienka na kółkach". Kilkanaście lat temu kolega uderzył w nowiutkie tico, zagapił się i delikatnie najechał w mieście na tył tego gówna, no zdarza się. Zazwyczaj w takich przypadkach są jakieś małe wgniecenia, najczęściej nawet nie, tymczasem tamte nowiutkie tico poszło do kasacji - drzwi nie domykały się, pogięta płyta itd. Pech był taki, że akurat koledze wyszło ubezpieczenie i musiał zapłacić 13 tys. zł za ten śmieć na kółkach, a jak na owe czasy, to był naprawdę niemały piniondz.

Na zdjęciu przykład standardowego wypadku tico, przy zderzeniu z kołdrą.

#oswiadczenie #tico #daewoo #samochody #motoryzacja
pogop - Posiadanie tico powinno być zakazane. Jakikolwiek wypadek w tico, to pewne ob...

źródło: comment_tAmZvUwus9kJqu0cMMphks9d0cYWHQfm.jpg

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ojciec ma i zawsze mnie coś trafia jak muszę nim jechać.

@TymRazemNieBedeBordo: zróbcie rodzinną ściepę, sprzedajcie tico i kupcie coś bezpieczniejszego. Już nawet za 2 tys. zł można kupić znacznie, ale to znacznie bezpieczniejsze auta, a za 5-6 tys. to już w ogóle wypasy (a za 300 tys. to #pdk ;))).

Jazda tico ma rację bytu tylko w sytuacji, gdy nic nie jeździ innego po drogach. Inaczej śmierć
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
Auto jest od jeżdżenia a nie od rozbijania się

@kasu: święte słowa! Gdyby wszyscy kierowcy przyswoiliby twoją radę, to momentalnie zlikwidowalilibyśmy problem wypadków drogowych! Gratuluję tak przemyślanej rady!
  • Odpowiedz
@pogop: E tam zakazane- jak ktoś głupi to #niechginie. I nie, nie ma gadania, że

Paaanie, ja ni mom piniondzuf, a moje stado, podkreślam STADO gówniaków, które narobiłem ma 2000 kilometrów do szkoły, bo mieszkamy na zadupiu, w domu bez dachu i ścianami z liści. Byliśmy w telewizji a państwo nam nic nie dało, TO CZYM JO MOM BIDNY JEŹDZIĆ

Bo wtedy się nie kupuje, albo po
  • Odpowiedz
  • 2
@Wirtuoz Matka miała dwie siostry(starszą i młodszą), więc dziewczynka trafiła do starszej. Z tego co mi wiadomo jest od tamtej pory jej prawnym opiekunem. Ciekawe czy mała będzie pamiętała swoich rodziców...
  • Odpowiedz
@S-Type: dramat :( fajnie jakby pamięc o rodzicach jednak przetrwała w niej, chociaż to taki wiek że na kilku zamazanych pezeblyskach może się skończyć
  • Odpowiedz