@tell_me_more: @Naxster: dzisiaj przeczytałem w metrze, ze według najnowszych badań w Wilnie mieszkają najbardziej szczęśliwi ludzie na świecie. Takze tego...
@cweluszko: absolutnie. Mężczyzni oraz kobiety mają skrajnie różne role społeczne oraz związane z tym oczekiwania. Mężczyzna ma być przystojny, bogaty, zaradny, z mieszkaniem, dobrą pracą, pasjami. Nie każdy wytrzymuje tę presję. Kobieta ? Niekiedy wystarczy, że jest. Jeżeli jest ładna oraz ułożona to już oczekiwania społeczenstwa
Kobieta ? Niekiedy wystarczy, że jest. Jeżeli jest ładna oraz ułożona to już oczekiwania społeczenstwa wobec niej są spełnione.
@md23: Niekiedy? Wiesz ile razy slyszalem w zyciu od zupelnie innych kobiet "Powinnien mnie kochac za to ze jestem"? Gdybym dostawal zlotowke za kazdym razem gdy cos takiego slysze, to mialbym juz luksusowa piwnice z basenem olimpijskim i palmiarnia.
No bo jak z----------ą za 4.000 zł by starczyło na chatę, dziecko i żarcie a potem jest coś na boku i odchodzi z chatą i dzieckiem to trudno żeby się nie huśtali.
@tell_me_more: @Variv: ewentualnie polskie kobiety naprawdę nie umieją się zabić - jestem przekonany, że to one popełniają więcej prób samobójczych niż mężczyźni
Komentarz usunięty przez autora
Kobieta zawsze znajdzie kogoś kto jej pomoże
@cweluszko: absolutnie. Mężczyzni oraz kobiety mają skrajnie różne role społeczne oraz związane z tym oczekiwania. Mężczyzna ma być przystojny, bogaty, zaradny, z mieszkaniem, dobrą pracą, pasjami. Nie każdy wytrzymuje tę presję. Kobieta ? Niekiedy wystarczy, że jest. Jeżeli jest ładna oraz ułożona to już oczekiwania społeczenstwa
@md23: Niekiedy? Wiesz ile razy slyszalem w zyciu od zupelnie innych kobiet "Powinnien mnie kochac za to ze jestem"? Gdybym dostawal zlotowke za kazdym razem gdy cos takiego slysze, to mialbym juz luksusowa piwnice z basenem olimpijskim i palmiarnia.