Aktywne Wpisy
enforcer +1136
Najsmutniejsza scena w filmie, przy której zawsze płaczesz(lub nie, jeśli też zgrywasz twardziela ( ͡° ͜ʖ ͡°)) to Twoim zdaniem jaka i z jakiego filmu?
#glupiewykopowezabawy #filmy #pytania
#glupiewykopowezabawy #filmy #pytania
Malta się nie liczy, bo za mała liczba samobójstw, żeby były statystycznie istotne.
Źródło: https://jakubmarian.com/suicide-rates-by-country-in-europe/
#statystyka #mapy #zwiazki #polska #ciekawostki
czyli mam większe szanse na popełnienie samobójstwa niż śmierć na drodze
Komentarz usunięty przez autora
Kobieta zawsze znajdzie kogoś kto jej pomoże
@Variv: Kobieta chora na depresje uchodzi za jakąś wariatkę, ale jeszcze w społeczeństwie jakoś to "uchodzi". Co najwyżej potraktuje się jako fanaberię panienki takie "dramatyzowanie". Ale jak facet przyzna się publicznie że ma depresję, to najlepszą radą jest niech się powiesi jak
@cweluszko: absolutnie. Mężczyzni oraz kobiety mają skrajnie różne role społeczne oraz związane z tym oczekiwania. Mężczyzna ma być przystojny, bogaty, zaradny, z mieszkaniem, dobrą pracą, pasjami. Nie każdy wytrzymuje tę presję. Kobieta ? Niekiedy wystarczy, że jest. Jeżeli jest ładna oraz ułożona to już oczekiwania społeczenstwa
@md23: Niekiedy? Wiesz ile razy slyszalem w zyciu od zupelnie innych kobiet "Powinnien mnie kochac za to ze jestem"? Gdybym dostawal zlotowke za kazdym razem gdy cos takiego slysze, to mialbym juz luksusowa piwnice z basenem olimpijskim i palmiarnia.