Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +43
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

xyzzy +31
#programista15k #programista50k #podatki #jdg #j--------e
Dlaczego jesteś na b2b a nie na wspaniałym UoP z darami świętymi jak urlopy i inne cuda?
Wspaniały UoP z urlopami:
Dlaczego jesteś na b2b a nie na wspaniałym UoP z darami świętymi jak urlopy i inne cuda?
Wspaniały UoP z urlopami:
źródło: image
Pobierz

Mirki z ⫵programowanie - pracuje ktoś z was zdalnie z domu?
Jak sobie radzicie z work / life balance?
Ja mam taki problem, że nie potrafię tego w żaden sposób wypośrodkować.
- napieprzam po "dobrych" 10h dziennie (i czasem jeszcze weekend) robiąc kilka projektów na raz, #programista20k ale tym samym praktycznie rezygnuję z jakiegokolwiek życia poza pracą
- po paru miesiącach projekty się kończą, robię sobie przerwę kilka-kilkanaście dni (przy czym z różnych powodów to nie są zadne wyjazdowe wakacje ) i zaczyna sie znowu praca. Tylko teraz nie mogę sie zmotywować do pracy w ogóle... Staram się przy kompie wysiedziedz te 8h, ale w praktyce pracuję 3h, a resztę marnuje przeglądając internety... I zanim wrócę do "normalnej" pracy, mija znowu czasem i pare miesiecy (bynajmniej nie to że coś się zmienia w specyfice pracy, czy deadline sie zbliza)
Specyfika pracy jest taka, że mam możliwość pracowania ile chcę, brak kasy problemem nie jest, ale mimo wszystko czuję źle będąc w fazie opieprzania się...
Co zrobić, jak żyć?
#zalesie #motywacja
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Ze dwa lata temu zarabiałem właśnie koło 7k i mi to w zupełności wystarczało.
Tyle że ja tak ogolnie to po prostu *lubię* programować - nie mam jakiegoś ogromnego parcia na szkło, zwyczajnie jak jest okazja zarobić spore pieniądze, to ją wykorzystuję :)
Chociaż z drugiej strony - zbieram kasę
Co ma jedno do drugiego?
Pewnie że nie masz, oszukuj się dalej skoro tak ci łatwiej,
To jest anonimowy