Aktywne Wpisy

peoplearestrange +26
Milego pisania cruda czy innych korpo dyrdymałów!
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz100k #wroclaw #pracbaza #korposwiat
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz100k #wroclaw #pracbaza #korposwiat
źródło: IMG_7877
Pobierz
rutkins +318
#polskiedrogi #polska #krakow
Ze wszystkich znanych drogowych morderców jest tylko jeden szef. Jedyny który miał godność zabić trzech innych patusów którzy godzili się na jazdę z pijakiem. A nie Boga ducha winnych ludzi idących z wózkiem. Nie spędził ani jednego dnia w więzieniu tak samo jak Agnieszka Z. z firmy OrtoZrobek. I nikt nie ma do niego o to pretensji. Wręcz przeciwnie jest za to chwalony.
Ze wszystkich znanych drogowych morderców jest tylko jeden szef. Jedyny który miał godność zabić trzech innych patusów którzy godzili się na jazdę z pijakiem. A nie Boga ducha winnych ludzi idących z wózkiem. Nie spędził ani jednego dnia w więzieniu tak samo jak Agnieszka Z. z firmy OrtoZrobek. I nikt nie ma do niego o to pretensji. Wręcz przeciwnie jest za to chwalony.
źródło: 1000025686
Pobierz

Misja dla eksperta.
Świeżo zainstalowany windows10 i oczywiście problemy :>
Czy jest jakiś... program (?), który sprawi, że będę miał większą kontrolę nad systemem? Np. po kliknięciu w odnośnik mailto:xxx otwiera mi się windowsowa aplikacja "Poczta", a w aplikacjach domyślnych jedyny wybór to google chrome oraz "wyszukaj aplikacje w sklepie". Ja chcę korzystać z firefoxa, ale nie da się go tam wybrać...
https://vgy.me/J4qPv8.png
@Felonious_Gru: Nie każdy musi używać chroma. Korzystam z kilku dodatków, których chrome nie posiada, a są dla mnie bardzo przydatne w pracy.
"W celu zmiany ustawień przechodzimy do sekcji Programy, a następnie wybieramy opcję Ustaw programy domyślne znajdującą się pod kategorią Programy domyślne. Z menu po lewej stronie