Aktywne Wpisy

forfiterex +93
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

zlimer +187
Nigdy nie miałem potrzeby, żeby wrzucać tutaj zdjęcia mojego kota. Jednak chłop 30 lvl a ryczy jak p------y
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
źródło: IMG_20221101_205433
Pobierz

Hej, mam do was pytanie, co sądzicie o takim portfolio? GIT.
Uczę się Javy jakieś 8msc, wysyłam CV na juniora ale żadnych większych efektów, albo rekruterzy nawet nie wchodzą na gita widząc brak doświadczenia w branży albo mój git jest wyjątkowo słaby ( ͡° ʖ̯ ͡°)
No i przy okazji przeglądania starych wiadomości wołam @epi , @adios , @niepoprawnyhumanista , @brt , @Mr_Plank , których ponad rok temu spamowałem jakimiś banalnymi pytaniami z #javascript i #jquery - dzięki chłopaki za poświęcony czas, mimo że na wszystkie moje pytania dało się znaleźć odpowiedź na stacku w ciągu pół minuty. Doceniam że wam się chciało :)
.ideado.gitignoreto troche cienko bym powiedzial :/@Vitin: no to od wrzesnia do sierpnia jest 11 miesiecy. Dlatego napisalem prawie rok. Czego nie zrozumiales?
@slucham-psa-jak-gra: tutaj raczej jest problem taki ze na rozmowy na juniora go nie zapraszaja a to moim zdaniem powinno jednak dac rade do samej rozmowy.
Okej, napiszę żeby wszystko było jasne. Zackson spytał o miasto - domyślam się że średnio go interesuje gdzie teraz mieszkam a raczej gdzie wysyłam CV. CV wysyłam do Warszawy od jakiegoś miesiąca, ponieważ od września 2016r będę tam mieszkał.
@Vitin: wiec zobacz jak ja to zrozumialem: Zackson pytal o miasto w ktorym wysylales do tej pory CV. Napisales "warszawa od wrzesnia" co mozna zrozumiec jako "wysylalem CV w warszawie od wrzesnia". Na pewno nie chodzi o wrzesien 2016 bo jeszcze go
Jak wysylasz CV tuz po liceum i masz 19 lat, to wiekszosc rekruterow ma w dupie Twojego githuba, szczegolnie w wiekszych korpo. Odpadasz na selekcji CV i braku wyzszego.
Co do samego kodu - jak dla mnie na juniora bez problemu wystarczy.