Mirunie, kupiłem sobie Kindla zacząłem czytać i popełniłem kardynalny błąd -ej, misiek pokaż jak się to czyta... no i miałem ci ja czytnik. na drugiego kindla mnie nie stać więc poradźcie proszę jaki tani, ale przyzwoity czytnik obsługujący *.mobi kupić. #ebook, #kindle #kiciochpyta #ksiazki
@c3po: nic tańszego niż najtańszy Kindle nie znajdziesz raczej. Są np. pocketbooki, też dobre (moim zdaniem lepsze, bo Kindle to upośledzone oprogramowanie) ale w podobnej cenie.
@c3po: Jak na moje to inne to co najmniej dwie klasy niżej od czegokolwiek z Amazonowych Kindle'i. Nie możecie się wymieniać? Non stop czytać nie może :P Albo zainwestuj jeszcze, bo bardzo warto :3
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
-ej, misiek pokaż jak się to czyta...
no i miałem ci ja czytnik.
na drugiego kindla mnie nie stać więc poradźcie proszę jaki tani, ale przyzwoity czytnik obsługujący *.mobi kupić.
#ebook, #kindle #kiciochpyta #ksiazki
#rozowypasek
2. Połóż na głowie rózowego
3. Zabierz swój czytnik
4. Czytaj xD
właśnie mi oznajmiła ... od początku wakacji 7 książek przeczytałam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a ja żadnej
i to jest chyba dobra wiadomość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie da się, kończy jedną książkę zaczyna drugą... cały rok nie miała czasu to teraz jak ma wakacje to zajmuje się nadrabianiem zaległości...
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_PqrdBBvP6j6CgiBadY3VbPV91lupj8Bq.jpg
Pobierzźródło: comment_aTRAK3B2Ulo8Mbnq6duPpK9KzHUtdTN3.jpg
Pobierz