Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +167
Ja żem nigdy nie był konkwistadorem i nie zdobywał Ameryki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Lolenson1888 +13
Chłop wybrał brutalny język faktów. Jesteśmy narodem, któremu słoń nadepnął na ucho. Każdy kraj w Europie wypromował w XX i w XXI wieku jakiegoś artystę klasy światowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
źródło: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
Pobierz

Biała koszula, garniturowe spodnie, podwinięte rękawy (。◕‿‿◕。)
#ladnypan #oswiadczenie #protip
źródło: comment_PLcL7ZqiMsWOdDCgJwo5dzq2UByTECQk.jpg
Pobierzźródło: comment_t9q6wo33dxopKV5B5f4LTYU2g7NtMgDR.jpg
Pobierz@graf_zero: może dlatego, że nie wszyscy lubią chodzić z pętlą na szyi?
@nint: No popatrz. A u mnie mężczyzna, który na co dzień, zawsze, nieważne czy na wyjście do Biedronki po bułki czy na grilla ze znajomymi zakłada garniturowe spodnie, białą koszulę i krawat ma -10 do wszystkiego. Umiejętność dobrania stroju do okazji, to fajna cecha.
To co Ty tu postulujesz kojarzy mi się ze studentami pierwszego roku prawa, którzy od początku października na
wpiszcie sobie w google "alexander skarsgard street style", koleś się naprawdę świetnie ubiera i dużo bardziej mi się podoba coś takiego, niż koszule krępujące ruchy (tylko trzeba oczywiście być jeszcze wysokim i dobrze zbudowanym, ale to jest
źródło: comment_08lFJhBYRTiZCmfIJeLQz4sY6vz5zNpz.jpg
PobierzA z zakolanówkami to i +20 :3
A na ulicy same w tshirtach i spodniach, ciekawe czemu...
źródło: comment_rzBNr91kZHT6Y1DGRspPUWKxToB4IBoj.jpg
Pobierz@nint: Tak właśnie :)
@nint: Bzdura ja znalazłem sobie taką, której pasował mój głupi podkoszulek i dżinsy, czy tam bojówki oraz glany.
źródło: comment_HQ0UIoeFWalssCQhg9SCSC1y0dwYBksF.jpg
Pobierzskisłam XD