Wpis z mikrobloga

przecież w takim stroju macie +10 do wszystkiego

@nint: No popatrz. A u mnie mężczyzna, który na co dzień, zawsze, nieważne czy na wyjście do Biedronki po bułki czy na grilla ze znajomymi zakłada garniturowe spodnie, białą koszulę i krawat ma -10 do wszystkiego. Umiejętność dobrania stroju do okazji, to fajna cecha.

To co Ty tu postulujesz kojarzy mi się ze studentami pierwszego roku prawa, którzy od początku października na
  • Odpowiedz
@ju_q: Widocznie dzieli nas kilka lat, bo mnie koszula kojarzy się z eleganckim mężczyzną, a nie 18 letnim chłopcem studiującym prawo. Chociaż masz racje, że perspektywa wieku jest ważna.
  • Odpowiedz
@nint: ja tam nie lubię mężczyzn, którzy ubierają się tak na co dzień, strasznie to pretensjonalne, kupi jeden z drugim słabej jakości garniak/koszulę i wygląda dużo gorzej, niż gdyby się ubrał na luzie

wpiszcie sobie w google "alexander skarsgard street style", koleś się naprawdę świetnie ubiera i dużo bardziej mi się podoba coś takiego, niż koszule krępujące ruchy (tylko trzeba oczywiście być jeszcze wysokim i dobrze zbudowanym, ale to jest
k.....z - @nint: ja tam nie lubię mężczyzn, którzy ubierają się tak na co dzień, stra...

źródło: comment_08lFJhBYRTiZCmfIJeLQz4sY6vz5zNpz.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@nint: Takie są piękne sukienki, czemu wy różowe paski chodzicie w jeansach. Zakładając dopasowaną sukienkę z dekoltem macie +10!
A z zakolanówkami to i +20 :3

A na ulicy same w tshirtach i spodniach, ciekawe czemu...
  • Odpowiedz
@nint: Ale prawda jest taka, że ładnemu we wszystkim ładnie i ten Pan by super wyglądał nawet w brzydkim tiszercie xD No ale tak, trzeba przyznać, koszula daje +10 do przystojniacha. :v
  • Odpowiedz