Wpis z mikrobloga

@nint: zabawne jest to że taki strój jest pociągający bo noszą go ludzie sukcesu a tak naprawdę jest mały odsetek ludzi w takim stroju którzy odnieśli sukces. 4k/msc w korpo to nie sukces.
  • Odpowiedz
@hepihipi: a to mnie sie udalo troche zrzucic... Mniej cukru + lzejsze kolacje i jakies bieganko... Tyle, ze ja zszedlem z 75kg do 66kg :P 176cm here :P ale plaskiego brzucha dalej nie mialem i wrocilem teraz do 69kg...
  • Odpowiedz
@enron: ja na przyklad lubie podwiniete rekawy... W nienawisci fo krotkich - tak zostalem wychowany

@neo_vir: nie żebym uważał krótkie za szczyt elegancji - ale lepszy facet w krótkim rękawie niż zapocony w długim ;)
A podwijanie rękawów po prostu jest niewygodne - chyba że masz jakąś źle dopasowaną koszulę.
  • Odpowiedz
@kamila-rodowicz: obejrzałem kilkaset zdjęć na google, dla mnie gościu nie ma stylu, jest zwykłym szarakiem. Koleś nosi się w białym, szarym, niebieskim albo czarnym t-shircie bez nadruków oraz zwykłych jeansach lub szarych chinosach, nic co można by nazwać "stylem".
  • Odpowiedz
@neo_vir: no ja się pocę jak diabli, więc mam swój próg termiczny powyżej którego długą koszulę zakładam tylko pod przymusem ;) Wszyscy mnie zawsze besztają że im przeze mnie zimno...
  • Odpowiedz
@Dantalia: aktualnie trochę wystaje mi brzuszek, różowy nie miał z tym problemu po jej wstępnej analizie, a później wspólnie poszliśmy na to aby nie jeść fastfood'ów/słodyczy i zacząłem ćwiczyć. Raczej jej 'wstępna analiza' polegała na tym czy jestem dobry chłopak i jak się zachowuję. Nie każdy człowiek musi być ideałem w idealnym stroju. Może być to casual, a i tak może być to lepsze niż buc w vistuli
  • Odpowiedz
@Ornament:

15 kilo temu chodziłem cały czas ubrany elegancko i na kobietach nie robiło to w ogóle wrażenia. Schudłem, nabrałem mięśni, teraz przychodzę do pracy w krótkich spodenkach, koszulce bez rękawów z napisem "sea/you/beach" i cieszę się o wiele większym zainteresowaniem niż wtedy.

Wnioskowanie w stylu słynnego radzieckiego naukowca, brawo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz