@enforcer: przypomniało mi się, jak kiedyś kumpel mi zaproponował herbatę, wrzucił do kubka torebkę, zalał wodą i po chwili #!$%@? ją wyjął, włożył do drugiego kubka i podał mi ten pierwszy do wypicia. Traumę mam do dziś;_;
@mrmydlo: Po prostu trzeba być #!$%@? żeby zalewać gazem samochód premium. Nie po to kupuje się produkt klasy premium, aby te premium niszczyć bo jednak mnie nie stać. Równie dobrze możesz kupować podróby nike z allegro i #!$%@?ć farmazony NO PRZECIEŻ NIE WIDAĆ NIE RÓŻNICY JAKOŚĆ BARDZO DOBRA przy czym podkreślać jak bardzo nie zależy na marce TO PO #!$%@? KUPUJESZ PODRÓBY ZNANEJ MARKI. Z samochodami premium jest tak samo. PO
@KochanekAdmina: masz ten sam produkt, dajmy na to laptopa, w jednym sklepie za 2500, w drugim za 3000. Bierzesz ten droższy żeby poczuć się bardziej prestiżowo? Kupujesz coś do jedzenia w sklepie, przy kasie dowiadujesz się że jest promocja, 20% taniej, mówisz że chcesz normalną cene bez promocji, bo tylko plebs kupuje w promocji? Masz ten sam produkt, możesz kupić go za 100zł albo za 30zł. Musisz go kupować co 3
masz ten sam produkt, dajmy na to laptopa, w jednym sklepie za 2500, w drugim za 3000. Bierzesz ten droższy żeby poczuć się bardziej prestiżowo?
@Dirty_Digger: Porównanie z dupy. Lepszym porównaniem jest masz Macbooka za 3000zł, ale obok możesz kupić za 2500zł zwykłego laptopa z windowsem który wygląda jak macbook.
Takie samochody są produktami premium które mają służyć do podbudowy prestiżu i pokazać swój status materialny. Po to zostały one zaprojektowane
@KochanekAdmina: Ale tak swoją drogą, to co ci do tego co kto leje do baku? Jak się dorobisz Lamborghini to będziesz tankował co chcesz. Daj komuś innemu żyć po swojemu, chce tankować gaz to niech tankuje. Who cares.
@KochanekAdmina: A ile znasz sytuacji, gdy ktos kupuje np. nowe a8 i wstawia gaz? Najczesciej ktos kupuje fajna paroletnia uzywke i januszom wydaje sie, ze to premium. Tam gaz juz czesto mozna spotkac
źródło: comment_9ZTF0F0UUdjoGyk0A1ZkLQtQJ47LdKIJ.jpg
PobierzKupujesz coś do jedzenia w sklepie, przy kasie dowiadujesz się że jest promocja, 20% taniej, mówisz że chcesz normalną cene bez promocji, bo tylko plebs kupuje w promocji?
Masz ten sam produkt, możesz kupić go za 100zł albo za 30zł. Musisz go kupować co 3
@Dirty_Digger: Porównanie z dupy. Lepszym porównaniem jest masz Macbooka za 3000zł, ale obok możesz kupić za 2500zł zwykłego laptopa z windowsem który wygląda jak macbook.
Takie samochody są produktami premium które mają służyć do podbudowy prestiżu i pokazać swój status materialny. Po to zostały one zaprojektowane