Wpis z mikrobloga

544015 - 101 = 543914
widać nawet taki #januszeroweru jak ja - może :) #100km wbite na Pomorzu, pierwsza seta w życiu. Start o 6, miał być objazd trasy Herbalife Ironmana, ale w Dobrzewinie zmiana koncepcji, poczułem bliskość Biedronki i poleciałem po banany, a potem już jakoś poszło, dojechałem na Oliwę i uznałem że pokręcę się trochę po Gdańsku, żeby dojść do 100 jednak. Dodaję #rowerowetrojmiasto bo dużo rowerów na trasie mijałem, może ktoś z Was. A jakich ładnych rowerów się naoglądałem po drodze :)

#rowerowyrownik
Pobierz K.....a - 544015 - 101 = 543914
widać nawet taki #januszeroweru jak ja - może :) #10...
źródło: comment_Ix9EdMpV6lSR3iNDKnE6VtwvcUT2kKH8.jpg
  • 14
@saj: tak to wygląda na papierze: http://ironmangdynia.pl/images/trasy_2016/mapki_4_rower_d%E2%94%BC%C3%A9ugi.pdf

a z moich odczuć to podjazd pod Koleczkowo to klasyczna męczarnia, na szczęście spałem jeszcze więc nie czułem ( ͡° ͜ʖ ͡°) potem lekko pofałdowana trasa, ale górki odczuwalne szczególnie po walce z wyżej wspomnianym podjazdem. Spadamy lasem z NDW do szosy na Szemud i to jest czas na odpoczynek, do tej pory tylko na moto śmigałem tę trasę ale
@Kondzio_Polonia: dużo ram jeździłem i jest wg mnie mniejszy ruch i końcowe metry podjazdu do znaku lezyce sa zajebiscie strome:) potem juz koło śmietniska jest mniej przyjemnie i dołączas sie do drogi Gdynia/koleczkowo wiec dalsza trasa spoko. Polecam tez pozniej pojechać w ndw w prawo do Wejherowa i wjechać na piasnice i potem wrócić przez kawałek s6 i potem w redzie droga po drugiej stronie torów przez Rumie do Gdyni:)

Tak
@Kondzio_Polonia: jak wyglada w papierze, to wiem :) dzieki za odczucia, bo ja sadze, ze jedyny objazd tej trasy (jesli mi sie do konca kolano naprawi) bede robił 07.08 wiec kazde info sie przyda.
@saj: w takim razie powodzenia :) miejmy nadzieję, że noga się naprawi. Jak już zobaczysz tablicę Szemud to jesteś w domu, stamtąd będzie już lekko a ten powrotny podjazd Koleczkowo Łężyce łykniesz bez problemu.