Aktywne Wpisy

Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a

tomrex88 0
Moglibyście być w związku z wyższą od siebie dziewczyną?
- Tak 61.5% (56)
- Nie 38.5% (35)

widać nawet taki #januszeroweru jak ja - może :) #100km wbite na Pomorzu, pierwsza seta w życiu. Start o 6, miał być objazd trasy Herbalife Ironmana, ale w Dobrzewinie zmiana koncepcji, poczułem bliskość Biedronki i poleciałem po banany, a potem już jakoś poszło, dojechałem na Oliwę i uznałem że pokręcę się trochę po Gdańsku, żeby dojść do 100 jednak. Dodaję #rowerowetrojmiasto bo dużo rowerów na trasie mijałem, może ktoś z Was. A jakich ładnych rowerów się naoglądałem po drodze :)
#rowerowyrownik
a z moich odczuć to podjazd pod Koleczkowo to klasyczna męczarnia, na szczęście spałem jeszcze więc nie czułem ( ͡° ͜ʖ ͡°) potem lekko pofałdowana trasa, ale górki odczuwalne szczególnie po walce z wyżej wspomnianym podjazdem. Spadamy lasem z NDW do szosy na Szemud i to jest czas na odpoczynek, do tej pory tylko na moto śmigałem tę trasę ale
@maciekawski: niestety, nie szosą :( zwykła 29tka
Tak