Aktywne Wpisy

cocojambo210 +126
Podejmuje próbę rzucenia ćmików trzymajta kciuki

Iudex +42
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz

Mirki. Nadchodzące dni będą dziwne - na pewno jeżeli to wszystko ogarnę opowiem wam jak było.
Kto wie... może Claire Underwood zagra w Wilds.io xD
#gamedev #rezogry #programowanie #wyjsciezprzegrywu
@rezoner: Nie wiem czy wiesz, ale ciężko grać na operze przez gesty myszy. Kiedy biegniesz i machniesz otwiera nową kartę.
No i gratulacje, szczególnie wytrwałej partnerki, bo takiej ja jeszcze sobie nie znalazłem, aby chciała przez kilka lat żyć skromnie i pracowicie w nadziei na sukces.
1) Portale z gierkami flashowymi kopiujące grę.
2) Gwiazda youtube.
3) Reddit
4) Facebook
@rezoner: Why no both? Patreon chyba dobrze się sprawdzi jako opcja premium i odblokowanie nowych postaci?
I ostatnie pytanie: dlaczego zaproponowali Tobie przekierowanie ich ruchu? Czyżby skalowanie powyżej pewnego poziomu było zbyt kosztowne względem potencjalnych zysków?
Komentarz usunięty przez autora