@introligat0r: nie. chodzi o to, że programowanie>pisanie w java/JS/Python/C# technologie się zmieniają. za kilka lat połowa frameworków które są będą przestarzałe a wejdą nowe. ciekawe co dziś robią (inb4 #nieprogramowanie) spece od Flasha xD
@bazingaxl: jak ktoś jest idiota i szuka pośrednika to sam sobie winny. Ogarnieci ludzie samo idą gdzie trzeba a firmy więcej niż chętnie zatrudniają bez pośrednictwa. a swiezakow nikt z całego tezyliterowego zakresu nie magluje, bo i po co? A i za granica wcale te HRy nie wyglądają lepiej. Rak taki sam jak w Polsce, może kija mnie w tyłku. No i nie róbmy z jakiejś sensownej znajomosci paru związanych
#gry #muzyka #nostalgia Ok wrzucajcie soundtracki arcydziela z gier ktore pozostana niesmiertelne. Ja zaczynam heroes 3 zamek stronghold I nuta poprostu przepiekna
źródło: comment_us3G64RMew4Rha6qn6Xl4s59C8cEcXUw.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@drhipis: co za z d--y komentarz. Co z tego, że mam zajebiste umiejętności w obieraniu ziemniaków, jak ktoś szuka spawacza.
technologie się zmieniają. za kilka lat połowa frameworków które są będą przestarzałe a wejdą nowe. ciekawe co dziś robią (inb4 #nieprogramowanie) spece od Flasha xD
A i za granica wcale te HRy nie wyglądają lepiej. Rak taki sam jak w Polsce, może kija mnie w tyłku.
No i nie róbmy z jakiejś sensownej znajomosci paru związanych