Wpis z mikrobloga

1. Hehe studentka hehe ścisłego kierunku, stara znajoma, wstawia post na facebooka, że szuka kogoś kto ogarnia c++
2. Nikt chętny się nie zgłasza
3. Noct się zgłasza
4. Różowa tłumaczy co trzeba zrobić
5. Łatwizna, jakieś zadania na poziomie licbazy w trakcie kolosa jej zrobić
6. Zgadzam się na to zlecenie, ona też chętna
7. Przedstawiam co i jak zrobię, że zrobienie tego zajmie jakieś pół godziny, informuję, że full serwis Q&A gratis,
7.5. a cena za godzinę wynosi 40zł
8. Różowa zdziwiona, nagle traci zainteresowanie
9. Brak profitu xD

#logikarozowychpaskow #studbaza #nieprogramowanie #jeleniaszukajo
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Noct: technik elektronik. Obecnie studiuje. Mieszkam w akademiku i gdy jakiś różowy do mnie przyszedł bo coś się coś się popsuło.... to nie wyobrażam sobie wziąć od niej kasy za naprawę.

Powiem więcej. Często nawet pomagałem jak pisały na grupie że mają problem z lapiem, albo autocadem.
  • Odpowiedz
@Dzonzi: O, super! Polutujesz mi zestaw głośników? I słuchawki, coś się w nich zepsuło. Jutro o 8mej możesz po nie być u mnie na pomorzu. Ja też pomagałem i pomagam. Ale coś za coś, to jest polityka. Jak będziesz dawał i w pewnym momencie przestaniesz, to tak naprawdę nie przestaniesz dawać tylko ZABIERZESZ.
  • Odpowiedz
@enslavedeagle: ta dziewczyna co wifi jej nie wykrywało w lapku, a w innych lapkach wykrywało i sam byłem ciekaw, poszukałem w google, zmieniłem u niej w ruterze kanał i od razu pomogło. Dala mi za to piwko i nie zauważyłem, żeby była w-------a.

Jeżeli mogę to zawsze pomogę. Co mam powiedzieć? Wiem jak to zrobić, ale mam to w p-----e, albo daj mi 50 zl? no ludzie kochani...

wy jesteście
  • Odpowiedz
Wiem jak to zrobić, ale mam to w p-----e, albo daj mi 50 zl?

@Dzonzi: A to nie czasem tak działa rynek pracy? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Noct: słusznie, to jak z instalacją windowsa dla rodziny ( ͡º ͜ʖ͡º) raz zainstalujesz z dobrego serca to potem będą Cię ganiać do wszystkich usterek w całej rodzinie.
  • Odpowiedz