Aktywne Wpisy

Krs90 +86
#nieruchomosci #polska #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #patodeweloperka #rzeszow #dom
Cena : 521 802
Na sprzedaż parterowy dom wolnostojący położony na kameralnym osiedlu składającym się z 12 domów jednorodzinnych, w zielonej i spokojnej części Rzeszowa. Nieruchomość znajduje się w malowniczym otoczeniu lasu i strumyka. To doskonała opcja dla osób poszukujących gotowego do zamieszkania domu z ogrodem, oferującego wygodę i bliskość natury.
Cena : 521 802
źródło: rzeszow
Pobierz
zaganiacz_bydla +124
#psiarze #psy #bekazpsiarzy #patologiazmiasta #dogpill
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
źródło: 45754745768
Pobierz

źródło: comment_eEZqiLAOGpf2lCu6MJ9pkZuQW8NVcDB5.jpg
Pobierz@JBFC: czyli... wszechświat nie rozszerzył się 1100 razy od czasów samej rekombinacji?
Aczkolwiek faktycznie wiele rzeczy w całunie zastanawia, jednak dyskusje trwają i nie jest to jeszcze żaden dowód ;)
źródło: comment_lJrXZlD7WI5d18Nlybh9BdkqMcFMEuHM.jpg
Pobierzco
@Tutorzyc: Tylko że ta skamielina jest dowodem na istnienie trylobita, nie możesz zaprzeczyć że Trylobity nie istniały. A z religią...
Do tego się odnoszę. Co do religii... każda ma swoją historię, swoje cuda i swoich świętych, którzy rzeczywiście istnieli i da się to udowodnić. Nie zdjęciem, ale jak w przypadku trylobita na milion innych sposobów. O to mi cały czas chodzi. Religia to nie jest zwierzątko, które da się udowodnić lub nie. :)
@Tutorzyc: Mogłabyś je zdradzić?
To byłby gimboateizm gdyby zamieścił dopisek "I co głupie katole?"
@Tutorzyc: Tak, wiem czym są zabiegi językowe i nie widzę sensu uwydatniania czegoś co jest obecnie (częściowo) nieprawdziwe. Proszę przestań stawiać mnie na pozycji nieuka i ignoranta a siebie na
Tu była mowa o dowodach, więc zapytam jeszcze raz, jaka była idea wstawiania tego cytatu w kontekście dyskusji?
Że mam uwierzyć bo tak mówi jakiś wymyślona wypowiedź?
Zawsze bawi mnie jak ktoś mówi, że nie wierzy w Boga tylko w naukę, podczas gdy zazwyczaj nie ma o nauce najmniejszego pojęcia :)