Aktywne Wpisy

niochland +1320
Oto pani Grażyna Boniecka. Szefowa fundacji Freedom-24, która odpowiada za ten POWAŻNY pozew wykop.peel na 1,5 miliona ziko, M. razem z panią Boniecką oczekują:
ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Pani Boniecka reprezentuje żonę Sebastiana M. który jest oskarżony o to, że spowodował spalenie żywcem trzyosobowej rodziny, a potem wyjechał (na wakacje) do Dubaju.
https://wykop.pl/wpis/77194285/majtczaki-pozywaja-wykop-pl-na-1-5-miliona-zlotych
ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Pani Boniecka reprezentuje żonę Sebastiana M. który jest oskarżony o to, że spowodował spalenie żywcem trzyosobowej rodziny, a potem wyjechał (na wakacje) do Dubaju.
https://wykop.pl/wpis/77194285/majtczaki-pozywaja-wykop-pl-na-1-5-miliona-zlotych
źródło: z29500661Q,Grazyna-Boniecka--prezeska-fundacji-Freedom-24--kt
Pobierz
valhander +118
gram pierwszy raz >:]
#masseffect
#masseffect
źródło: MassEffect1 2024-07-13 14-13-59
Pobierz

źródło: comment_eEZqiLAOGpf2lCu6MJ9pkZuQW8NVcDB5.jpg
Pobierz@Nicrame:
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Dear Religion,
Show
Ale jak by tego nie napisać, obawiam się, że jeśli ujrzymy dowody, to będzie oznaczało, że jest już za późno ;)
skoro znajdujemy ich kości to wydaje mi się że nie żyją, chociaż mogę się mylić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_0oWYt5Hq06aMMByBmeG0LzUBwBgYKZdK.jpg
Pobierz@Nicrame: No #!$%@? nie wierzę :D
Oczywiście, że nie da się tego nagrać, ale można za to czasem ruszyć głową i uwiecznić stan przed i po rozpadzie, co przy wyeliminowaniu innych czynników będzie stanowić dowód.
Strasznie dziwne jest myślenie w kategoriach "albo nagranie albo nic",
uwielbiam takich ignorantów, zawsze mnie interesuje jakie mają hobby, cel w zyciu
źródło: comment_NBCupMhxmxDOz3HZKDxXm6rGNyljRp3e.jpg
Pobierzźródło: comment_W9doF3mgt8xMS29ZLVc4QfFpSfClCnk5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora