Aktywne Wpisy

Paszczakova +21
Przyjdzie dziś paczuszka
źródło: 1000001962
Pobierz
El_Kamilos23 +12
Cześć, buduję dom mojemu bratu i jego narzeczonej. Ich zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% przepiszę na brata, a jego narzeczona nie będzie miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 5/10/15 lat, raczej nie teraz.
Brat z narzeczoną mówią, że chcą się dogadać na wypadek gdyby się rozstali, że się rozliczą.
PYTANIE: Jak mogę zabezpieczyć prawnie siebie na taki wypadek, żeby w razie czego móc dochodzić
Dom na 99% przepiszę na brata, a jego narzeczona nie będzie miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 5/10/15 lat, raczej nie teraz.
Brat z narzeczoną mówią, że chcą się dogadać na wypadek gdyby się rozstali, że się rozliczą.
PYTANIE: Jak mogę zabezpieczyć prawnie siebie na taki wypadek, żeby w razie czego móc dochodzić

#programowanie #heheszki #cpp #java #pdk
źródło: comment_XeGXVX7NFrTaTJSCbYjcv7NZxIWRqNN0.gif
PobierzD--a, a nie prawda. Jako zadanie domowe przepiszesz 100 razy "Będę dobierał język programowania do konkretnego problemu, a nie kierował się fanatycznym podejściem ludzi, którzy myślą, że coś umieją, bo nauczyli się jednego języka"
źródło: comment_Vm12IpFjWlA0QlF0YfDYP7Rp8dbAzMkj.jpg
Pobierz@HackTheGibson: Przecież dokłanie o tym napisał @nachteil, polecam czytać ze zrozumieniem. Jeśli wydajność nie jest absolutnie krytyczna to po co narzucać sobie więcej pracy i problemów żeby
A teraz grzecznie odróbcie zadanie domowe i poczytajcie o Javie i C# ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polecam też takie tematy jak JIT Compiling i optymalizacja.
Twój nick wybitnie pasuje do komentarza w tym wypadku (✌ ゚ ∀ ゚)☞
movq 100, eax
:b
dec eax
@larvaexotech: