Aktywne Wpisy
P4ncak3 +143
#inflacja #ekonomia #pracbaza #korposwiat
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
źródło: 384dea2dd6391cafa9b8ac7372e28db6ac9764605c5c566f0d8184e7e92cbff6,w800
Pobierz
hellyea +256

źródło: comment_nkP3oSzrjyCaNACZiS0dijLCBt8hLVIJ.jpg
PobierzDziecinada, naiwność, dysonans poznawczy, betonowe myślenie, ciemnogród. Wykop state of mind :)
A najlepsze jest to, że gdyby nie twoje płakusianie, to nikt by się nawet o tym znalezisku nie dowiedział. Dzięki, zakopane, Michalkiewicz to idiota.
#prawackalogika
Komentarz usunięty przez autora
To zdanie wystarczy żeby stwierdzić, że lepiej by było jakbyś już tego Michalkiewicza nie oglądał.
@Jewpacabraa: No ale czemu płaczesz, jakbyś urodził się wczoraj? Wykopki to w 90% pryszczaki w zaspermionych majtkach niezmienianych od tygodnia, którzy walczą o swojszą prawdę i swój światopogląd, wszystko po to aby uniknąć dysonansu w główce. Batmany zakopują Supermana, a Supermany Batmana