Wpis z mikrobloga

@Jewpacabraa: niestety Michalkiewicz jest idiotą. Człowiek, który chciał prewencyjnie mordować bliżej nieokreślone lewactwo nie zasługuje na moją uwagę. Swoją drogą ile bym filmików z nim nie oglądał to nigdy nie powiedział nic ciekawego.
  • Odpowiedz
@Jewpacabraa: Nie było żadnej komendy. Przynajmniej ja żadnej nie dostałem. Komendę wydałeś ty, ale nawet twój target nie chce tego wykopywać. Dziwi mnie, że nie możesz zaakceptować, że "te same osoby zakopują", a sam swój nawołujący do wykopywania wpis otagowałeś chociażby #4konserwy... szukając tym samym wsparcia również jakichś "tych samych osób".
  • Odpowiedz
@stekelenburg2: @mnik1: szanuje was za wasz geniusz w pisaniu ogólnikowych postów "polecających" znaleziska konserw. Oczywiście to tylko przypadek że osoby które zakopały to znalezisko to także te same osoby które obserwują steke i widzą jego posty. Jak miło widzieć że członkowie neuropy się czegoś nauczyli po serii banów za konkretne nawoływania do zakopywania znalezisk pod tagiem #zakopujzneuropa parę lat temu.
@Jewpacabraa: ucz się od
  • Odpowiedz
to nie jest ograniczanie wolności słowa.

@stekelenburg2: zakłócanie, zagłuszanie, zakopywanie, niedopuszczanie do odbioru przez większą ilość osób, to jest ograniczanie wolności słowa. Niestety. Wasze działania można porównać do zakłócania sygnału Radia Wolna Europa na terenie Polski w czasach PRL.
  • Odpowiedz
@Jewpacabraa: to samo można powiedzieć o tych co zakopywali znaleziska o urojeniach Macierewicza, zakopywanie bez powodu (och pardon, podawało to WSI24, rozumiem można mieć alergie na WSI24, ale nie na tyle żeby zakopywać znaleziska bez powodu, w końcu żadne medium nie jest niezależne) byleby chronić hochsztaplera i nie dopuścić pojawienia się znaleziska na głównej, żeby prawda nie wyszła na jaw
  • Odpowiedz
@le_waq: Jak bez powodu? Ja np. zakopałem pierwsze znalezisko, bo była tam manipulacja i w opisie podana informacja nieprawdziwa o teorii, której wcale nie głosił, a drugie znalezisko za duplikat.
  • Odpowiedz