Wpis z mikrobloga

@AvantaR: No ja np nigdy wcześniej Zingera nie jadłem. I znam ludzi co też nie jedli :) Zgodzę się że to nie nowość, ale jednak niektórzy nie znają. Poza tym weźmy kanał na YT "The Needle Drops" facet recenzuje płyty - równie dobrze można zapytać dlaczego recenzuje on klasyczne płyty Pink Floyd "Dark Side of the Moon" czy "Tangerine Dream" które "wszyscy już znają" ...? O klasyce zawsze piszą i
  • Odpowiedz
@printf: Trudno dyskutować z takim komentarzem :] Oceniasz bez obejrzenia-równie dobrze mógłbym odpisać przypadkowe zdanie jakie mi przyjdzie do głowy. Z drugiej strony piszesz, że Zinger to dobra kanapka, nawet nie wiedząc na ile ją oceniłem w filmie. Typowe dla "wywyższających się mirków".
  • Odpowiedz
@ZarlokTV: No cóż, wolny kraj, internet wiele pomieści, Twój styl "recenzji" to zupełnie nie moja bajka, powiem wręcz, że jest niezwykle wkurzający, wymuszony i sztuczny. Ale powodzenia :)
  • Odpowiedz
@AvantaR: Wkurzający - z tym nie polemizuję :) Ale czy jest wymuszony albo sztuczny - wg mnie nie, bo się nie przymuszam do nagrywania, tylko robię to z przyjemności. Dzięki za uwagi, pozdro!
  • Odpowiedz