Wpis z mikrobloga

#problemyrozowychpaskow #stulejacontent

Jestem sobie w kilku grupach dotyczących ubrań, mody alternatywnej i tego typu pierdół. Koleś pisze regularnie do kilkudziesięciu (!) użytkowniczek, w tym do mnie, zapytując o różne części garderoby, twierdząc że jest fotografem, który potrzebuje ich na sesje.
Co ciekawe, po dokonaniu krótkiego researchu, dało się odkryć, że ów studiuje teologię na katolickiej uczelni. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czy któryś #rozowypasek miał styczność z tym osobnikiem?
rud3lke - #problemyrozowychpaskow #stulejacontent

Jestem sobie w kilku grupach dot...

źródło: comment_IJg5J2BMcGh640mgkRsvCStgFKYW24qp.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Blaskun: Dziewczyny z grupy były mniej subtelne niż ja i zaczęły mocniej wkręcać się w rozmowę, wyciągnęły sporo dziwnych rzeczy od kolesia, ale sam się gubił w zeznaniach...( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zolwixx: Ale te modelki to weź lepiej ubieraj, co? Zadzwonię na modową policję zaraz.
@Blaskun: Myślę, że za taką propozycję wylądowałbyś w folderze ze skrinami tuż obok tego pana xD
  • Odpowiedz
@zolwixx: Nadal dramat. Zainwestowałbyś dla niej w jakieś ładniejsze rajstopy, a nie takie za 5 zł ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@dzokero: Któraś z dziewczyn mu tak odpisała, ale on stwierdził że musi znać właścicielkę, bo tylko wtedy to ma sens dla jego sesji zdjęciowej XD
  • Odpowiedz
@dzokero: Takie grupy o ciuchach są dla różowych problematyczne. Ostatnio była kobieta, która oferowała po 5 zł za zużytą parę skarpetek/pończoch/rajstop. Ktoś ją potem znalazł na jakimś dziwnym portalu, gdzie sprzedawała to po 50 zł :D Sposób na biznes jest ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz