Wpis z mikrobloga

Dobra, wstępne plany się pojawiały na ostatnim i jeszcze wcześniejszym #katowicewykopparty, więc możemy przejść do konkretów.
Macie do wyboru dwa terminy - 12.03 i 19.03, oba dni to sobota, start ok godziny 18. Lokal wstępnie jest wybrany, na odpowiedź w sprawie rezerwacji mam poczekać do czwartku/piątku i wówczas już muszę znać konkretny termin, dlatego poniżej macie ankietę. Głosowanie do czwartku.

Lokal to Galeria Wzgórze, ten sam, w którym odbyło się ostatnie #bielskiewykoppiwo, z tym że tym razem byłoby to piętro. Wybór piw nie jest wielki, ale są smaczne i tanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeśli ktoś ma lepsze propozycje odnośnie lokalu to proszę pisać.

Na początek spam tagami:
#bielskiewykoppiwo #katowicewykopparty #bielsko #bielskobiala #katowice #rybnik #gliwice #zory #jastrzebiezdroj #wodzislaw #mikolow #zabrze #czestochowa #bytom #sosnowiec #dabrowagornicza #rudaslaska #tychy #chorzow #cieszyn #raciborz #siemianowice

+ poniżej spamlista, jak ktoś został zawołany dwukrotnie to przepraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

najlepszy termin na #<a href="#bielskiewykoppiwo">bielskiewykoppiwo</a>:

• 12.03 36.2% (42)
  • 19.03 63.8% (74)

Oddanych głosów: 116

• 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@matra: To nie była tylko kwestia obrazów, ale też dziecka które śpi za ścianą z tego co pamiętam. Nie wiem czy ta góra to dobry pomysł, gdyby naprawdę dużo ludzi się zadeklarowało to może warto cały dół po prostu wziąć?
  • Odpowiedz
@matra: jaaaakby mnie kto pytał, tak na wszelki wypadek powiem że 19 jak najbardziej, powinienem być już wtedy na chodzie, 12 odpada bo jadę popatrzeć jak ludzie na motocyklach łamią karki skacząc z wysokości 3 piętra ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@muatf: raczej nie, ale do tej pory wszyscy dawali radę bez wódki
@Zielony34: @Cinkito: ja się w najmniejszym stopniu przy Galerii nie upieram [wręcz przeciwnie, imo pomysł schodzenia po schodach dwóch kondygnacji w dół/górę na papierosa nie jest najlepszy]. Po prostu innej opcji nie znajduję, a górę Galerii zaproponował @pawel_niki - ja osobiście kompletnie nie mam wiedzy jaki lokal pomieści tyle osób, a jeszcze dzisiaj
  • Odpowiedz