Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

Mirkosoft +28

Ma ktoś z Was pomysł co z tym zrobić? W ogóle w dobie pejsa da się jeszcze coś? Może ktoś by chciał się w to zaangażować, pokierować, sam już nie wiem co #glosnomysle #takasytuacja #burzamozgow czy po prostu zaorać / zostawić widmo dalej...
http://forum.webmastah.pl/
źródło: comment_Lm9KZUDZeFCZWJPFlLnLFdNuiOUdkjkP.jpg
Pobierz@normanos: jakby były beznadziejne, to by się większość ludzi tam nie przeniosła ;)
serio, nie pamiętam, kiedy ostatnio korzystałem z jakiegoś forum i nie widzę w tym sensu
@normanos: czyli może jednak ludzie nie potrzebują tak bardzo starych wątków? ;)
PS. Przeglądam fora, ale o marketingu (SEO, affiliate) - w nich jest dużo korzyści dla każdej ze stron, a tutaj słabo widzę taką formułę.
@tler: coś polecisz ciekawego?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora