Aktywne Wpisy
picasssss1 +1057
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
Kearnage +639
Ma ktoś z Was pomysł co z tym zrobić? W ogóle w dobie pejsa da się jeszcze coś? Może ktoś by chciał się w to zaangażować, pokierować, sam już nie wiem co #glosnomysle #takasytuacja #burzamozgow czy po prostu zaorać / zostawić widmo dalej...
http://forum.webmastah.pl/
@normanos: jakby były beznadziejne, to by się większość ludzi tam nie przeniosła ;)
serio, nie pamiętam, kiedy ostatnio korzystałem z jakiegoś forum i nie widzę w tym sensu
ps. ja też mało z for korzystam. Bardzo rzadko.
Z perspektywy uczącego się - jak będzie szukał odpowiedzi to po godzinie najpewniej już ją znajdzie w google (co zapewne powinien zrobić na początku).
Z perspektywy kogoś doświadczonego - nikt nie szuka jakichś pierdół, czas odpowiedzi się liczy bo zazwyczaj czasu jest mało. W tym przypadku fb i stackoverflow wygrywają. Ja w ostateczności też używałem mirko, ale wolę unikać bólu d--y i napisać na stackoverflow.
Wydaje mi się, że targetem takiego forum mogliby być jedynie Ci pierwsi, ale i tak przydałaby się jakaś integracja z FB, powiadamianiem i całą resztą, bo zakładanie jakiegoś konta, sprawdzanie co chwila czy akurat ktoś odpisał w dobie smartfonów, powiadomień i całej reszty, nawet powiadomienie mailowe jest do kitu
@normanos: czyli może jednak ludzie nie potrzebują tak bardzo starych wątków? ;)
PS. Przeglądam fora, ale o marketingu (SEO, affiliate) - w nich jest dużo korzyści dla każdej ze stron, a tutaj słabo widzę taką formułę.
@tler: coś polecisz ciekawego?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora