Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Dylemat moralny w relacjach - czy warto? Ⓘ
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e

Guminator +133

źródło: comment_60kj8qXj8AkS6Ng0EEQeMRDKWxa737w9.jpg
PobierzPrzecież cały czas używam zwrotu "może" do kroćset.
Bo jeśli chodziło Ci o zdenerwowanie, to po co użyłeś słowa "bezsilność" które wskazuje właśnie na frustrację?
@K_Feras_P: Masz oczywiście rację. Czasem nie działają bo złe zachowanie może być choćby objawem chorobowym. I tu pojawiają się 2 nurty: albo idziesz po pomoc do specjalisty, albo tłuczesz dziecko aż np. wyleczy się z padaczki.
Na moim osiedlu mieszka taki koleś którego tak 'leczono' że teraz ma ~40 lat, zniekształconą czaszkę, mentalność 10-latka